enbg

„Обратен ефект“, 18 март 2015 г.

18.3.2015 | коментара

Гости в „Шоуто на Слави“ бяха музикантите от група „Обратен ефект“, която достигна до финалния етап от съревнованието за подгряваща група на концерта на „Ку-ку бенд“ на 25 април. „Обратен ефект“ е една от трите групи, заедно с „Funky Miracle” и “Karandila Junior”, които ще се борят за вота на зрителите и за правото да свирят преди „Ку-ку бенд“ на концерта в зала „Арена-Армеец“.

„Обратен ефект“ е в състав: Николай Попов – вокал, Симеон Рафаилов – барабани, Николай Николов – китара и Яко Доросиев – бас китара. Фронтменът на групата обясни, че през годините „Обратен ефект“ е наброявала и 7 човека, но основната група винаги е била тази.

На въпроса на водещия Слави Трифонов къде се е загубила групата през последните години, Николай Попов заяви, че „Обратен ефект“ никога не са спирали да свирят, но същевременно не са желаели да поддържат медийно внимание извън музиката. Вокалистът не се оплака от липса на участия и сподели, че „Обратен ефект“ свирят често по клубовете в страната, на мотосъбори и на празници на градовете. В петък сме в Добрич, а в събота – в Златни пясъци, каза Николай Попов.

По време на гостуването си „Обратен ефект“ изсвириха две парчета – емблематичната за групата „Моля ви, мадам“ и „по-твърдата и по-сериозна“ – „Полет“.

Цялото предаване от 18 март 2015 г.