enbg

Нимфоманки вилнеят в „Жълтата гостенка“

9.11.2011 | коментара

Филип Станев и Драгомир Петров бяха сценаристите, които представиха поредните неистини и откровени измислици от жълтата преса в рубриката „Жълтата гостенка”. Те започнаха с превърналия се в традиция преглед на заглавията, свързани с водещия Слави Трифонов:

„Слави глобява музикант за наднормено тегло”
Филип Станев цитира част от публикацията, според която китаристът Иван Стоянов влизал в студиото на шоуто с четири банички и един литър боза. Накрая Слави глобил Иван Стоянов, заради „нежеланието му да води здравословен начин на живот”.
По повод на това заглавие, Иван Стоянов заяви: „Сега съм 79 кг., след като Слави ме глоби.”

„Бивша любовница на Слави Трифонов го изнудва с порно клип”
Филип Станев задоволи докрай любопитството, породено от това заглавие – той разкри, че според статията бившата любовница на Слави е … „красива, но не толкова известна манекенка.”
Сценаристът не пропусна да коментира в свой стил това заглавие: „Ако това е вярно, моля се да не е в стилистиката на „Море сокол пие”.

Драгомир Петров показа и последното идиотско заглавие, свързано със Слави Трифонов:
„Слави се тъпче със сладкиши за полова мощ”

„Пази Боже! Операционна маса не може да издържи Фидосова”
С тази публикация Драгомир Петров продължи прегледа на жълтата преса. „В информацията пише, че операционната маса можела да издържи до 150 килограма, а Фидосова тежала рекордните 192 килограма”, цитира сценаристът, след което коментира така: „Недоумявам защо госпожа Фидосова не реагира на подобни простотии. С властта, която има и с цитираните килограми, тя спокойно може да смаже жълтата преса.”

Филип Станев обърна внимание на една от основните теми, с която обича да се занимава жълтата преса – за потентността на популярните личности. Той показа серия от публикации, свързани с известни мъже:

„Секссимволът Калин Врачански е импотентен, разкри бившата му любовница Наталия”
„Митьо Крика бил импотентен”
„Роби Уилямс заяви, че е импотентен”
„Кулеков станал импотентен заради радиацията в Япония?”

Но нещата могат да стигнат и по-далеч, доказа със следното заглавие Драгомир Петров: „Мариус Куркински се скопил”

Но жълтата преса се интересува не само от потентността на единия пол. По-нататък Филип Станев показа публикации, свързани със сексуалността на известни българки:
„Никол Станкулова е нимфоманка”
„Преслава: Да, нимфоманка съм!”
„Маг Светлина от Варна е нимфоманка”

Сериозни сексуални мераци имат и други известни българки:
„Софи Маринова: Искам да ме изплющи някой як мъжага!”
Драгомир Петров побърза да съобщи и кой може да е този як мъжага, който според жълтата преса е в състояние да „изплющи” всичко живо:
„Деян Донков изнасилвал хубаво”

Филип Станев доказа пък как една статия в уж сериозния вестник „24 часа” може да доведе до „верижна реакция” у жълтите издания.
Ежедневникът пише: „Истерия! Ще ми гръмне ли силиконът?!” Според въпросната статия във Франция са се появили силикони, които гръмват. И ето как реагира жълтата преса:
„„Анелия: „Гърдите ми не са гърмели!”
„Нели Рангелова: Силиконът ми не е гръмнал, но 101 – годишната ми баба умря”
„Цицата на Малина изгърмя”
„Гръмна силиконът на Божана Филипова”

В днешното издание на „Жълтата гостенка” гостува една от най-обсъжданите български певици, която често е попадала под ударите на жълтата преса – Емануела. Пред Слави и двамата сценаристи, тя сподели кои са най-абсурдните неща, които е прочела за себе си – … че съм била проститутка, че мъжът ми се казвал Жоро, че ме е свалил от пилона…”

„Емануела и Слави Трифонов още се плющят” – това пък е една от последните простотии, на които е попадала певицата. Тук Драгомир Петров посъветва Емануела: „Ако искаш някой да те плющи – това е човекът (б.а. за Слави Трифонов), а ако искаш някой да те изнасили – Деян Донков.”

Емануела се съгласи със Слави Трифонов, че вече всички вестници са жълти. Тя смята, че никой не пишел за това кой какво е постигнал, никой не пишел за позитивните неща, а се обръщало внимание само на жълтото.

Слави Трифонов изрази учудването си защо Емануела и нейните колеги не предприемат никакви действия срещу жълтата преса. Според Драгомир Петров засегнатите от жълтите издания не искали да говорят, защото на другия ден ще напишат нещо друго за тях и затова предпочитали да си кротуват.

„Предпочитам невъзможното, което ми звучи убедително пред възможното, което звучи недостоверно” – тази мисъл на Аристотел цитира Филип Станев и изрази тезата, че именно този механизъм в човешкото мислене използва жълтата преса.