enbg

Николина Чакърдъкова, 4 декември 2013 г.

4.12.2013 | коментара

Певицата Николина Чакърдъкова гостува в „Шоуто на Слави“ и изпълни песента “Ой, природо”. Тя разказа, че й предстоят три концерта в зала 1 на НДК, като билети са останали само за третото представление: „може би са се затъжили за мен хората, но и аз също съм се затъжила за тях.“

Чакърдъкова каза, че се чувства се добре и има потребност да дава и да прави добро на другите: „Когато помогна на някого, си лягам спокойна. Хубаво ми е, че съм успяла да на правя нещо добро. Препоръчвам го на всеки един.“ Затова и решила един от трите спектакъла, наречени „Най-голямото богатство“, да е „социален“ – за пенсионери, домове за стари хора, хора с увреждания. „Най-голямото богатство е здраве, сила, мир и любов. Това никъде не се продава, с пари не се купува“, каза певицата.

Тя сподели, че тежкото й състояние преди време я е накарало да погледне по различен начин на живота: „Когато човек не е добре и когато осъзнава, че му остават броени дни, задава си въпроса дали ще го има утре или не, тогава осъзнава, че и дребните нещица са толкова хубави, започва да цени живота по друг начин. Лично аз изживях някаква метаморфоза.“ Сега щастието за Чакърдъкова е в това „да даваш на хората“: „Цялата тази отрицателна енергия, която премина през мен през последните години я трансформирах в толкова положителност, в толкова хубави неща и така ми се иска на десети, единайсти и дванайсти декември да я дам. Да я раздам. И това ме прави може би много различна, това ме прави много потребна и ми дава сили да вървя напред и да не мисля за глупости“, завърши певицата.

Цялото предаване от 4 декември 2013 г.