enbg

На 10-ия рожден ден на шоуто Слави подари чисто нова кола

30.11.2010 | коментара

29 ноември 2010 г.

С чисто нова кола си тръгна от „Шоуто на Слави“ 19-годишният Теодор от квартал „Стрелбище“, София. Нищо неподозиращият младеж, заедно с цялата публика в студиото, се оказаха лице в лице с изненадата да присъстват на предаването, по случай рождения ден на шоуто. Това предаване бе записано умишлено дни по-рано. Така в студиото, вместо желаещи да получат от подаръците, които по традиция Слави подарява за рождения ден на Шоуто, имаше само хора, които идват почти всяка вечер, само и единствено, за да бъдат сред публиката, като освен всичко и предварително са си закупили билети.

Късметлията бе определен от ръката на водещия. За целта всички номера на столовете в студиото бяха пуснати в купа. От там Слави изтегли номер 5, оказал се щастливият за Теодор, който дори няма шофьорска книжка. Оказа се, че Теодор си няма и гадже, но Слави го успокои, че вече ще има.

Наградата бе по-голяма тази година, заради кръглата годишнина – 10 години Шоуто на Слави. Освен колата обаче подаръци имаше и за всеки, присъствал в публиката – по един телевизор, на който да си гледат шоуто, когато не успяват да идват на живо.