enbg

„Мъжът и жената интимно“, 19 април 2012 г.

19.4.2012 | коментара

„Свещена тема за мъжете” беше в основата на поредното издание на „Мъжът и жената интимно”. Титулярният гид на Шоуто в областта на секса Наталия Кобилкина говори за фелациото, станало по-популярно с наименованието „френска любов”.

Сексологът говори за опасността от предаване на болести по време на този акт. Интерес предизвика трактовката на Кобилкина: „Най-голямата власт над всеки мъж жената има в момента на правене на френската любов”.

Според Кобилкина ключова дума за сексуалните отношения е думата „доверие”. „Без доверие никакъв секс нe се получава”, заяви тя. Близостта, т.е. нежността и прегръщането, уважението и активността са другите основни неща, на които се базират сексуалните отношения, според Наталия Кобилкина. Повечето й разсъждения бяха провокирани отново от няколко зрителски въпроси, зададени на специалната поща [email protected].

Гост тази седмица в „Мъжът и жената интимно” беше певицата Мариана Попова, която си избра да зададе „тривиалните въпроси”: „Какво означава редовен полов живот?” и „Размерът има ли значение?”.

Отговорите на сексолога, както и мнението на Слави и Годжи по отношение на приоритетите в интимната сфера, може да видите във видеото.