enbg

„Моята голяма ТВ сватба“, 5 декември 2008 г.

5.12.2008 | коментара

Във втория ден от изпълнението на седма задача в „Моята голяма ТВ сватба“, наречена „Family Quiz Show“, се състезаваха двойките: Фотка и Ивайло срещу Диана и Стефан и Яница и Петър срещу Татяна и Илиян.

В първия сблъсък победител беше двойката Диана и Стефан.
Във втория сблъсък победиха Татяна и Илиян.
В играта между двете двойки победители – Татяна и Илиян и Диана и Стефан, победител стана двойката Татяна и Илиян, които спечелиха имунитет.

Накрая Слави обяви, че две двойки, спечелили имунитет в тази задача, са много, затова ще има игри между двойките победители и само една двойка ще спечели имунитет, а от останалите той ще изгони една двойка.

Задачата протече в два кръга. В първи кръг се провеждаха два последователни сблъсъка между двойките – две по две, а във втори кръг – победителите от тези два сблъсъка, като победителят печели имунитет.
На всяка от двойките бяха задавани по 5 въпроса, като правилен отговор носеше 1 точка, а грешен – 0 точки. Времето за отговор бе 10 секунди. При равенство бе предвидено да бъдат задавани допълнителни въпроси дотогава, докато една от двойките не сгреши. Такъв беше случаят в играта между двойките Татяна и Илиян и Диана и Стефан.

Подготвени бяха над 4700 въпроси, които се избираха от компютър на случаен принцип чрез съответен софтуер.
В първия ден от седма задача се състезаваха двойките: Ана и Любомир срещу Ася и Станьо и Галя и Тома срещу Маргарита и Йордан.
В първия сблъсък победител беше двойката Ася и Станьо. Във втория сблъсък победиха Маргарита и Йордан.
В играта между двете двойки победител стана двойката Ася и Станьо, които спечелиха имунитет.

Според новото условие, обявено от Слави, само една двойка ще спечели имунитет и тя ще бъде определена в пряка игра на Ася и Станьо срещу Татяна и Илиян.