enbg

„Моята голяма ТВ сватба“ – ФИНАЛ , 30 януари 2009 г.

30.1.2009 | коментара

Победители в „Моята голяма ТВ сватба“ са Ася и Станьо! Това стана ясно по време на големия финал, който беше излъчен на живо в ефира на bTV. Те спечелиха сватба, организирана от Слави Трифонов, която ще се състои на 14 февруари!

6122 двойки заявиха желание за участие в „Моята голяма ТВ сватба“. Специална комисия избра 120 двойки, които се явиха на кастинг. От тях бяха избрани 12 двойки, които да участват в „Моята голяма ТВ сватба“: Катя и Ивайло, Маргарита и Йордан, Татяна и Илиян, Мариета и Красимир, Фотка и Ивайло, Галя и Тома, Яница и Петър, Царина и Венелин, Евгения и Розалин, Диана и Стефан, Анна и Любомир, Ася и Станьо. Те преминаха през 12 изпитания, а до финала достигнаха 4 двойки: Фотка и Ивайло, Татяна и Илиян, Ася и Станьо, Диана и Стефан.

В последната задача в „Моята голяма ТВ сватба“ всяка една от двойките разполагаше с 4 минути, в които да убеди специална комисия, че именно тя трябва да спечели. Водещият Иво Сиромахов обяви, че това всъщност е полуфиналът, на който две от двойките ще отпаднат. След гласуване на комисията стана ясно, че двойките Татяна и Илиян, Диана и Стефан отпадат от надпреварата.

На финалистите Фотка и Ивайло, Ася и Станьо бяха предложени материални изкушения, които да ги откажат от сватбата. Ася беше изкушена със 100 000 лева, за да се откаже от Станьо, но тя не прие. Ивайло беше изкушен с автомобил, за да се откаже от Фотка, но той също не прие.

Така двете двойки отидоха на финалното гласуване, което определи победителя. В него участва целият екип на „Шоуто на Слави“. Именно то определи с 63% от гласовете, че победители в „Моята голяма ТВ сватба“ са Ася и Станьо! Сватбата, която спечелиха, ще бъде организирана от Слави Трифонов. Тя ще се състои на 14 февруари 2009 г. в ресторант „Метрополитън“. На сватбата си Ася и Станьо могат да поканят 100 гости. Наградата им включва още рокля за булката, костюм за младоженеца, сватбена торта, официални тоалети за кумовете, гражданска и църковна церемония, сватбени халки и бижута за булката, гримьори, фризьори, фото и видео заснемане на сватбата, декорации и аксесоари за всички церемонии, лимузина за младоженците, транспорт за гостите, както и професионални консултации със Сватбена агенция „Приказен ден“. На сватбата на Ася и Станьо ще свирят Слави Трифонов и Ку-ку бенд!