enbg

Михаела Таб, 28 септември 2016 г.

28.9.2016 | коментара

В предаването гостува Михаела Таб – най-добрата жена рефер в снукъра. В България тя ще ръководи двата двубоя от международните серии 11/30 между световните звезди Рони О‘Съливан и Марк Селби, на 30 септември в Зала „Универсиада“ в София и на 1 октомври в зала „Колодрум“ в Пловдив.

Със своето набито око на рефер Михаела Таб веднага отбеляза, че Слави има прекрасни очи. Той отвърна, че казал същото на Рони О‘Съливан, но той не го разбрал. Като фен на снукъра водещият отбеляза, че в този мъжки спорт появата на жена рефер е била много положителна.

Михаела Таб разказа, че от малка е голям почитател на снукъра, играла е билярд, а мъжът й е бил световен шампион. Тя става рефер на билярд и след 4-годишен опит е била забелязана в живо предаване, след което от Световната снукър организация й предлагат работа. Михаела е щастлива, че е прокарала път и за дружи жени съдии.

Гостенката призна, че й се налага да дава 150% от себе си, защото има и хора, които работят против нея. Опитва да бъде концентрирана през цялото време и отчита, че когато даваш всичко от себе си, нещата започват да се получават естествено.

Мнението на Михаела Таб за Рони О‘Съливан е, че той е гений и поради това е много труден за съдийстване. Един рефер трябва да следи ръцете на играчите, а Рони е много бърз, каза тя и бе категорична за Магьосника: „Той го прави много бързо. Той е фантастичен, той е невероятен!“

Цялото предаване от 28 септември 2016 г.