enbg

Митьо Пищова се жени „оригинално” и „законно”

3.2.2012 | коментара

Румънеца и Енчев представиха новата си песен в „Шоуто на Слави”. Десет години след хита „Моята жена” те отново възпяват взаимоотношенията между мъжа и жената в „Моята жена 2”. Новото музикално произведение е смесица от римите на рапърите и авторска кръчмарска песен, която двамата чули в механа в Банско.

При Слави гостува и „Митьо Пищова на живо”, който е главен герой в клипа на „Моята жена 2”. Пред водещия великотърновецът призна, че пак ще се жени, но този път „оригинално” и „законно”. „Сега имам оригинална жена от Банско, Рада Войводина, на 21 години и малко”, сподели Митьо Пищова и допълни – „в един пиано бар се запознахме с това паяче”. За дата на сватбата той отново е избрал 6 май и се закани да спази местна традиция – младоженците да се венчаят в бански носии. Митьо разкри още, че си е намерил и кръстник от Банско – бай Върбан. „Дядото” пък бил много строг, „той ми е набор”, призна славният организатор на десетки конкурси за красота. Годините обаче не притесняват Митьо Пищова и не очаква булката да избяга отново, защото на 24 – ия ден от запознанството им, тя видяла какво можел с „любовната писалка”.

Митьо Пищова използва гостуването си, за да награди Слави Трифонов с диплома за „най-добър водещ”. „Оригинална диплома” ще получи и Краси Радков за „най-добър имитатор на Митьо Пищова”. „Имитира ме точно, ясно и ми казва думите”, похвали актьора Митьо Пищова. На въпрос на водещия кой ги издава тези дипломи, Митьо Пищова красноречиво отговори: „Аз!”