enbg

Мая и Вилиана и Райя Андреева пълни отличнички в еротичните танци

13.5.2011 | коментара

13 май 2011 г.

Вечерта на петък 13-ти се оказа не фатална, а еротична за зрителите на „Шоуто на Слави“, защото на 13-ти май се проведе втората част от задачата „Еротични танци“ за финалистите в „Танцувай с мен – 3…стаен”. В подготовката за тази задача на участниците помагаха Семир Алкади от „Акадамус“, Светльо и Цвети от „Експоуз“ и Георгина Коева.

Втората еротична вечер започна с танца на Мая Иванова и Вилиана Иванова на песента на Джеймс Браун – “Sex Machine”. Облечени като секси полицайки и въоръжени с палки, Мая и Вилиана се чувстваха в свои води в тази задача и успешно се пребориха с въображаемите „лоши“.
Изпълнението им беше определено от Павлина Вълчева като „много приятно“, а според Николай Манолов двете танцьорки не са разочаровали зрителите: „Мисля, че зрителите не биха имали нищо против полицайки като вас да ги спират, да им пишат актове, пък даже и да ги арестуват“. Мария Агапиу също беше позитивна: „много ми хареса хореографията, която вие изпълнихте прекрасно – бяхте в абсолютен синхрон. Имаше много настроение и много ми хареса“. Памбос заключи в типичния си стил: „Момичета, днеска тази задача ви беше най-хубавата задача, която сте имали досега. Най-хубавото изпулнение, най-хубавио танц с най-хубавата хореография. Наистина беше доста хубаво, беше еротично точно като задачата“.
Събеседникът на господин Трифонов, Светослав Митев, за пореден път намери най-точното определение – „това беше един духовно пречистващ танцов спектакъл, който променя съдби“.

Втори на сцената излезе Стефан Николов, който танцува на песента на Принс – “Peach”. По време на своето изпълнение Стефан си общуваше с чаша уиски и ябълка на самотна маса с два стола, след което липсващата партньорка беше заместена от стол и, за да я впечатли, Стефан се раздели със сакото си и започна да танцува любимите си ирландски танци.
“Сега е много хубаво, че няма вариант, при който да отпаднеш, защото аз имам намерение сериозно да те критикувам. Всеки път не ни показваш на 100 процента това, което можеш.” – такъв беше коментарът на Павлина Вълчева след изпълнението. Николай Манолов адмирира това, че Стефан е изиграл етюд с въображаем партньор, което не е лесно. Мария Агапиу беше критична: „Тази ученическа фантазия не беше изпълнена на 100 процента. Имаше танц, имаше хореография, но тя по никакъв начин не се включваше в условието еротичен танц.“ Памбос се съгласи с Павлина и Мария: „беше хубава хореография, но беше ни в клин, ни в ръкав“.

Райя Андреева излезе на сцената под звуците на „I Want Your Sex“ на Джордж Майкъл . Всъщност Райя беше участничката, която излезе с най-много дрехи на сцената – но те бяха окачени на щендер. По време на танца Райя се раздели и с повечето от дрехите по себе си, остана по бельо и приятно изненада господин Трифонов и събеседника му Светослав Митев със своеобрезен „Private Dance“.
Позитивни бяха и отзивите на журито. Павлина Вълчева започна първа: „Много се радвам, че Райя най-после затанцува освободено и спокойно, мисля, че се справи много по-добре, отколкото предишните седмици“. Николай Манолов беше задоволен от идеята на Райя: „Изглеждаше естествено и истински в този танц“. Мария Агапиу ги подкрепи: „Изключително много ми хареса твоята хореография, твоето изпълнение, твоята палавост – просто се справи блестящо.“ Памбос заключи искрено: „Възбуди ме!“, а Светослав Митев отговори на този танц с поезия.

Стефан Бончев и Кольо Бончев имаха нелеката задача да танцуват под звуците на песента на Мадона – „Like A Virgin“. Бащата и синът се превъплътиха в закачлива булка и палав монах, които заедно нахлуха в света на еротичното.
Павлина изказа следното мнение: „Много бяхте забавни и освободени, много интересно хрумване на вашия хореограф. Мисля, че Стефан се справи много добре с поставената задача. Не съм очаквала, че ще изглежда толкова добре като блондинка.“ Николай Манолов каза: „Такава идея и на Мадона не й е хрумвала, ако ви види – ще завиди най-вероятно“. Мария Агапиу беше със смесени чувства от танца: „Някои неща ми бяха прекалено много, а това, което ми беше прекалено малко, бяха еротичните моменти във вашия танц.“ Памбос също хареса хореографията и идеята, но каза, че еротичното му е липсвало.

На финала на предаването комисията постави своите оценки на участниците от петък:

Мая Иванова и Вилиана Иванова – 6,00
Стефан Николов – 4,25
Райя Андреева – 6,00
Стефан Бончев и Кольо Бончев – 5,00

Ето и какво е класирането на участниците според оценките на журито:

1. Мая Иванова и Вилиана Иванова – 6,00
1. Райя Андреева – 6,00
3. Борис Панайотов – 5,75
4. Нина Димитрова и Кирил Йосифов – 5,25
5. Вероника Валентинова – 5,00
5. Стефан Бончев и Кольо Бончев – 5,00
5. Юсуф Селим и Вергин Терзиев – 5,00
8. Стефан Николов – 4,25

Тези оценки са обаче само половината от оценката на участниците, защото зрителите могат да оценяват изпълненията на интернет адрес www.tanc.slavishow.com до 18 часа в понеделник. Какъв е вотът на зрителите и какви са окончателните оценки – вижте в понеделник, в „Шоуто на Слави“.

На финала Слави Трифонов постави и следващата задача на финалистите – „Танци върху песни и музика на Ку-ку бенд“. Изпълнението на тази задача ще бъде в четвъртък и петък, в „Шоуто на Слави“.