enbg

Мария: Приятелство във фолка няма

18.1.2012 | коментара

Тагове: ,

Поп-фолк певицата Мария представи пред зрителите на „Шоуто на Слави“ най-новата си песен – „Завърти се и върви си“. Тя подари на водещия своя нов албум и своя парфюм.:„И аз съм правил веднъж парфюм, преди много време“, каза Слави и веднага провери „как се справя конкуренцията“. Мария обясни историята, която стои зад вземането на решение да направи свой аромат: „С първия ми хонорар можех да си купя единствено и само един парфюм. И толкова му се радвах, той беше с подобен аромат. Затова на 30-тата ми годишнина реших да направя промоция – албум и този парфюм, за да ми напомня на онова време, което няма как да го върнем. Тогава чувствата и емоциите бяха много различни“.

Певицата призна на Слави, че се чувства добре: „Може би най-добре от всякога. Имам си парфюм, имам си албум, дъщеря ми е жива и здрава и всички, които обичам, са здрави“. Водещият отбеляза, че намира разлика и промяна в гостенката си, която познава от много време. Мария обясни, че в студиото на Шоуто е стъпила за първи път преди около 10 години. „Първият път, когато ти гостувах, да съм била на 20 години, нормално е да съм се променила“. За тези изминали години Мария разказа, че продължава да й е интересно да се занимава с поп-фолк. „Дори сега го усещам малко повече, отколкото тогава.“ Тя сподели, че преди не е осъзнавала нещата, които й се случват, пък и самия поп-фолк е бил в зародиш тогава.

Мария отговори категорично, че ако някога певиците са били приятелки помежду си, сега това не е така. „Достатъчно възпитани и умни жени сме, за да имаме добри отношения, но приятелство – не. Много са нещата, които делим. Делим песните, делим ефира, делим местата, на които се разполагаме“, каза фолк изпълнителката.

„Сигурно е страшно да се родиш на петък, 13-ти“, коментира Слави рождения ден на гостенката си, който беше на 13 януари. „По-скоро за майка ми е било страшно, когато съм се родила. Казала си е – или ще е голяма работа, или за нищо няма да става“, заключи Мария.