enbg

Мариан Бачев и Венета Харизанова, 21 март 2013 г.

21.3.2013 | коментара

Мариан Бачев и Венета Харизанова гостуваха на съквартирантите от „Младост 5“ Иво Сиромахов и Краси Радков, които бяха водещи в „Шоуто на Слави“. Четиримата са основни персонажи в импровизационното шоу по bTV, в което Краси и Иво делят една квартира, а Венета и Мариан са в ролите на техни съседи.

Разговорът започна с изразяването на недоброжелателни чувства, което по-късно прерасна в отправяне на „закани“ и „директни заплахи“ по отношение на модератора на „Младост 5“ Тошко Йорданов, който има властта да задава както сюжетната линия, така и конкретни ролеви задачи на всеки. Четиримата участници в импровизационното шоу, което се излъчва в петък от 20 ч. по bTV, аргументираха своята „неприязън“ с конкретни примери за задачи, които са получавали от модератора на шоуто.

Сред споменатите задачи бяха – да се изиграе дърво, амеба, торта и маса. Венета Харизанова разказа как й се наложило да сваля англичанин със заглавия от чалга песни и да прави стриптийз наобратно. Мариан Бачев сподели любопитен случай, който предстои да бъде видян от зрителите, охарактеризиран с думите „очистване в името на изкуството“. Бачев играел полицай, който се опитва да посрещне репички с полицейската си палка. Когато Краси Радков му подхвърлил зелка, вместо репичка, незнайно защо актьорът решил да посрещне зелката не с палка, а с глава, което довело до безпомощното му строполяване по гръб на земята.

Мариан разказа и как получил мъдър съвет от своя колега Краси по време на снимките: „След като в една от задачите ми се наложи да се съблека по боксерки, гърчех се на някакъв килим, правех злостни неща… и Краси ми каза: недей, бе, Мариане, дъщеря ти ще гледа.“

На финала четиримата призоваха приятелите си да не ги отбягват, след като видят тяхната „безотговорна всеотдайност“ в „Младост 5“. Шоуто се излъчва по bTV в петък, от 20 часа!

Цялото предаване от 21 март 2013 г.