enbg

Малина със Ситуация в Шоуто на Слави

20.9.2010 | коментара

17 септември 2010 г.

Фолк дивата Малина представи новата си песен „Ситуация“. На фона на видеото към песента тя съчета песен и танц, като засенчи и най-добрите танцьори на бели денс.

Никога не е спирала да се занимава с пеене, призна певицата и каза, че просто за кратко е направила пауза, за да преосмисли всичко, което е правила досега. „Реших да продължа само
напред – с нови песни, с нови концепции“, уточни Малина. Тя допълни, че заниманията й с бижута са били само „допълнително перо“ и няма да се концентрира основно върху тях.

Малина е едната от двете жени в България, които са лицензирани футболни менажери, призна чаровната изпълнителка и обясни, че всичко започнало с нейния син Симеон, който играел футбол. Идеята дошла след разговор с родители, обсъждайки „по-нататък накъде“. „Не всички имат възможност да влязат в Първа лига, като навършат 18 години и просто някой трябва да се погрижи за тези талантливи млади хора.“ – аргументира избора си Малина.

Ново трио се очертава на сцената на поп-фолка у нас, това разкри в разговора със Слави Малина. Тя разказа, че заедно с Галена и Емилия подготвят новото женско трио, което обаче си няма име. Тъй като обяви новината за пръв път в шоуто, Малина покани Слави да им стане кръстник. Водещият бе затруднен от внезапната покана и обеща да помисли. В рамките на шоуто той импровизира с МЕГ – абревиатура на трите имена, заимства и от опита на МВР с акциите атрактивни имена и предложи триото да бъде „Разбивачките“, докато третото предложение дойде от света на шоу-бизнеса – „Пуси Кет Фолк“. Малина каза, че триото още няма изяви, но вече е написана първата им песен.