enbg

Майкъл Уинслоу, 19 март 2014 г.

19.3.2014 | коментара

Американският комик Майкъл Уонслоу беше гост в „Шоуто на Слави“. Уинслоу стана световноизвестен след като изигра ролята на сержант Ларвел Джоунс в хитовата комична поредица „Полицейска академия“. Уинслоу е един от най-популярните комици, изявяващи се в жанра „Stand-up comedy“, който се радва на огромен интерес. Но най-любопитният факт за него е, че умее да имитира над 10 хиляди звуци.

По време на гостуването си в шоуто Уинслоу, който пристигна от Флорида, успя да включи звуци от самолети, вятър, морски вълни, птици, кучета, имитации, бръснене на главата на Слави, както и интересен опит за диалог с Пилето.

Уинслоу „конкретизира“, че започнал да имитира звуци през 19…-та година. В един от малкото си сериозни отговори гостът каза, че най-трудни за имитация са музикалните звуци, включително и бийтбокса, защото трябва да са перфектни. В момента той подготвя свое собствено шоу и очаква с нетърпение продължението на „Полиценска академия“.

Госпуването на Майкъл Уинслоу включваше и импровизирано изпълнение заедно с „Ку-ку бенд“, което не би могло да бъде определено стилово от никой музикален експерт.

Цялото предаване от 19 март 2014 г.