enbg

“Магаданс Предизвикателството”, елиминации след девета задача

2.5.2013 | коментара

Половин час след края на танците от задачата „Конквистадор“, на живо, от 22.30 часа, започнаха поредните елиминации в „Магаданс Предизвикателството“. След оценяването и от зрителите по интернет, стана ясно класирането на състезателните двойки. Така последните три: Илиана и Аладин, Нели и Тихомир и Ива и Калоян се озоваха на елиминации и представиха отново своите танци.

В следващия етап на елиминациите думата имаха само зрителите. Техният глас отреди спасение за Илиана и Аладин и Ива и Калоян, а Нели и Тихомир се причислиха към групата на отпадналите. Този път обаче, по случай Великден, Слави Трифонов реши да даде още един шанс на една от отпадналите двойки.

Всичките шест елиминирани двойки ще се състезават следващия четвъртък, на живо, от 21 часа, за завръщане в надпреварата. Тяхната задача е да подготвят танц по свой избор, до 2 минути, който обаче не е бил танцуван в „Магаданс Предизвикателството“. Съдбата им ще бъде решена отново само от гласа на зрителите, които ще ги оценяват по интернет.