enbg

Любовна мъка стопи 12 килограма

1.11.2011 | коментара

<< Предишен епизод                                                    Следващ епизод >>

За втора поредна вечер кастингът „Умна и красива” на „Шоуто на Слави” изненада зрителите на bTV и журито. Ивайло Вълчев, Филип Станев, Драгомир Петров ,Тошко Йорданов и Слави Трифонов за пореден път изтъкнаха, че са променили отношението си към другия пол.

Още първата кандидатка – Ива Нейкова (31 г.) от Стара Загора, накара комисията живо да се заинтригува от професията й, заявявайки, че е еротична танцьорка. Водещият Слави се поинтересува какво точно означава една жена да бъде еротична танцьорка. „Малко по-разголена танцьорка, малко по-различна”, каза Ива. Тя обясни, че всъщност й харесва да прави стриптийз. Освен това й харесва и че хората го разбират и я карат да бъде желана. Красавицата се оказа неомъжена, но не и свободна. Приятелят й обаче приема работата. „Ти си толкова красива и секси”, заключи Слави. ”Аз ако съм – бих искал да си моя, а не да си за други фантазия”, допълни той.

19-годишната Мадлен Манчева от София мотивира участието си в кастинга на „Умна и красива” така: ”Аз много обичам предизвикателствата, винаги има нещо непредсказуемо, винаги има изпитания на психиката, на волята, има провокация, има риск”. Слави определи участничката като „много жива”. Тя му показа, че наистина кипи от енергия и покани на сцената своя партньор Косьо, с който танцува салса. „ Господин Трифонов, да вземем Косьо и да изненадаме всички”, възкликна Филип Станев.

”Така ли започваме, първия въпрос – на колко сте години?” попита 24-годишната Гергана Гергененова от Пазарджик. Слави обясни обаче, че с такъв въпрос преценява кога идва на жените акъла. Според него този процес идвал след 25, докато при мъжете по-късно – след 30. „На някои никога не им идвал акъла”, вметна Гергана. „Идва ти ума тогава, когато наистина си подредиш приоритетите, така че да те правят спокоен, да си във вътрешен мир”, каза водещият. Гергана разказа, че се занимава с мода, но в момента неин приоритет е киното, тъй като я влекат камерите. Всъщност е учила счетоводство във Флорида, САЩ. „Върнах се оттам, защото реших да постигна американската мечта в моята родина, България”, каза Гергана.

„Студентска съм, 4 курс, в Техническия университет. Уча телекомуникации и съм с амбиция за развитие в сферата на телекомуникациите”. Това каза Валентина Генова (22 г.) от София. Тя сподели на комисията, че иска да продължи обучението с магистратура в чужбина. „Започнах да се оглеждам около мен какви хора има, в един момент се почувствах недооценена от системата”, каза Валентина. Категорична е, че приятелят й я подкрепя изцяло: „Каза, че вярва в мен, и се радва, че някой друг ме е оценил с тези две определения – умна и красива”. Слави й разказа, че от началото на кастингите сериозно е променил отношението си към другия пол.

Велина Меледжиева (26 г.) от София сподели, че не е омъжена. „Бях на косъм, 6-годишен косъм”, каза тя. „В една връзка трябва да има взаимност до безкрайност и там ми беше грешката”. Обясни, че е дошла на кастинга, тъй като видяла в „Шоуто на Слави” как водещият обяснява, че ще бъде „много интересно, интересно… и аз дойдох”. Велина прочете пред комисията свое стихотворение.

„Много си хубава и си много секси”, – така Слави оцени 18-годишната Теа Димитрова от Стара Загора. Красавицата изучава ветеринарна медицина във Ветеринарния техникум в Стара Загора. Оказа се обаче, че няма да има кавалер на своя абитуриентски бал.„Няма да ходя с кавалер, имам си кон. Решила съм да си ходя с коня”, каза Теа. Семейството й притежава 30 коня и тя обича да ги язди, но в момента повече обича да кара двуколка с конете, тъй като тя развивала по-висока скорост. Миналата година дори участвала в състезание и завършила втора. След кратък размисъл Теа каза, че на бала ще бъде „с гащериозон може би, дантелен”. Тя покани Слави да дойде да я види. Водещият се съгласи да води коня й. „На бала ще сме ти, аз и коня”, обобщи кандидатката.

Ивелина Папазова (21 г.) от Велико Търново беше определена от Слави като „много позитивна”. Въпреки това обаче красавицата е без гадже. „Не ме харесват, все бягат от мен. Малко имам лош характер”, каза Ивелина. Определи себе си като инат и „страшна работа”. Според Слави инатът бил свързан с глупост, не с упоритост, и й каза, че трябва да промени тази черта в характера си.

Адвокатът по наказателно право Николета Метева (31 г.) от Бургас обясни на комисията, че иска да участва в конкурса, тъй като търси силни усещания. За най-силно усещане в живота си тя определи появата на своята 4-годишна дъщеря. „Обичам да се доказвам и да се състезавам сама със себе си”, каза Николета. Освен това дошла на кастинга, защото много искала да се запознае със сценариста от „Шоуто на Слави” – Светослав Митев. Светльо не присъстваше в залата, което провокира Слави да му се обади по телефона и да го попита къде е. Сценаристът, който се качвал „по едни стълби”, пристигна по спешност в телевизията, за да се срещне с Николета. „Той наистина е много самобитен, не е от масовката”, каза тя. Слави остави двамата да общуват помежду си неофициално, далеч от камерите.

Ралица Маркова (21 г.) от Бургас разказа как е решила да участва в „Умна и Красива”. „Съвсем случайно – видях рекламата, бях с моята приятелка и пиехме кафе… С Дениту”. Слави й разреши да седне на диванчето, тъй като това била нейна голяма мечта. Ралица имаше и поръчка от друга своя приятелка – Иринка. Специално за нея красавицата стисна ръката на водещия.

23-годишната Наталия Иванова от Стара Загора също се представи пред комисията: „Уча журналистика, последна година, в Бургас в Свободния университет. И работя – като барманка”. Наталия каза, че не е срещнала човека за себе си, но е убедена, че ще го открие: „Аз вярвам, че всеки си има половинка, много силно вярвам”. Определи себе си като търпелива и дисциплинирана.

Анна Николова (17 г.) е от Бургас, но от 4 години учи и живее в София в една квартира заедно с баба си. Слави определи това като наложен „бабоконтрол”. Красавицата сподели, че има приятел, който я подкрепя изцяло. Слави попита Тошко Йорданов дали той би го подкрепил да участва в „Умна и красива”. „Знам, че си хетеросексуален, и бих се потресъл”, каза сценаристът. Слави му припомни, че преди години се е обличал като жена. Според Тошко – доста грозна жена, според Филип – едрококалеста.

36-годишната Диана Мирчева от Перник пък успокои Слави, че шегите, които той прави с града, ги приема с чувство за хумор. Перничанката каза, че има 18-годишна дъщеря, което изуми водещия.

Диана Миликиевик от друг формат на „Шоуто на Слави” – „Добре дошъл в България”, изненада журито, появявайки се в „Умна и красива” с 12 килограма по-малко. При въпроса на Слави как така е отслабнала, македонката се пошегува: „Па ти ми каза и аз го направих!”. Оказа се всъщност, че любовна мъка е стопила килограмите на красавицата. Слави се притесни, че ако евентуално те двамата станат гаджета, тя пак ще наддаде. Водещият забеляза промяна в Диана: „Ти като дойде при нас, когато участва в „Добре дошъл в България”, беше много по-затворена и песимистична, дръпната – сега много хубаво ти е повлияло присъствието в България. Което означава, че вие македонците като постоите в България и се очовечавате”.

Михаела Димитрова (23 г.) от София учи финанси в Свищов и тренира хокей на трева. „То като няма лед…”, подхвърли Драгомир Петров. Красавицата се разплака пред Слави и сценаристите, след като обясни защо е искала да дойде в „Умна и красива”: „В България не ми харесва, че всеки в университета гледа как да препише. Не ми харесва, че хората не учат и не мислят за себе си и своето бъдеще, че хората решават, че ще отидат в Англия и там животът им ще бъде по-хубав. Аз не вярвам в това. Обичам България. Но хората не го осъзнават това. Оплакваме се, но всичко зависи от нас. Наистина смятам, че една промяна, за да бъде промяна, трябва да тръгне от корените, а корените са хората. Не знам как да го опиша. Българите сме такива, че очакваме да ни се дава. Не можеш да очакваш да си на 23-24 години, да се оплакваш от цялата тази безработица и да се опитваш да намериш работа, когато ти нямаш покритие. Човек, за да има някакви изисквания, трябва да има покритие. И съм адски разочарована от цялото поколение. Тези, които в момента идват отдолу, са неграмотни и изключително невъзпитани. А аз смятам, че така, както искаш хората да се отнасят с теб, така и ти трябва да се отнасяш към хората. И реших, че мога да дойда тук и да кажа това, което мисля”.

Елена Василева (20 г.) от Пловдив провокира Слави да запее: „Елена, Елена, дете на дивата пустиня…”. Красавицата учи урбанизъм в София. Смята, че хората не оценяват жените комплексно – и като умни, и като красиви. „Не смятам, че към една жена трябва да се подхожда само като сексуален обект”, каза тя. Заставайки до кандидатката, Слави я попита дали е свободна на 22-ри, защото тогава трябвало да се жени. Тя предложи сватбата да е на 21-ви, когато има рожден ден, но стигнаха до консенсус, че все пак ще е на 22-ри, като „автърпарти” на предишния ден.

Последната красавица във втория ден от кастингите се казва Даниела Иванова (16 г.) от София. Учи в 31-во училище в столицата. Кандидатката поздрави всичките си съученици там. Даниела каза, че не може нито да пее, нито да танцува, за това „Умна и красива” е нейният формат.

Очаквайте следващите издания на „Шоуто на Слави“, което тази седмица е посветено на кастинга за „Умна и красива“.