enbg

„Лигата на необикновените“ със Здравка Трифонова, 12 юни 2012 г.

12.6.2012 | коментара

Майката на Слави Трифонов Здравка Трифонова се изяви като водещ в проекта „Лигата на необикновените“. Титулярният водещ я представи като един от най-авторитетните хора в неговия живот.

Здравка Трифонова води „Шоуто на Слави“ навръх Световния ден срещу детския труд. „Моето дете работи всеки ден, къса ми се сърцето“, сподели във встъпителните си думи мама Здравка. В началния си анонс тя се обърна към сина си, заел място сред „Ку-ку бенд“, с думите: „Сине, мама, свири тази вечер каквото ти е на душата – само не пей!“ По-късно обаче тя призна, че всъщност слуша само неговите песни, но така са й го написали сценаристите.

Съвсем „случайно“ подбраните от компютъра теми в предаването се оказаха: „Първи сме в Европа по брой на старите моми и ергени“ и „Лайза Минели: „Още търся мъжа на живота си“. За сватби мама Здравка се заговори и с първия си гост Софи Маринова. Това изглежда провокира Слави и той не се сдържа да я попита: „Дразни ли те това, че не съм се оженил?“ – „Не! Не ти е излязъл късметът“, отговори мама Здравка, но бързо допълни: „Аз вярвам в теб, аз знам, че рано или късно ще се ожениш – ако не тази година – догодина!“

Актьорът Краси Радков също гостува на мама Здравка. Пред нея той разказа за турнето в Америка, за това какъв шеф е Слави и как се разсмиват актьор и водещ по време на скечове.