enbg

Красавици извадиха копър и компромати на „Първа среща“

1.12.2011 | коментара

Богато въображение и вкус към странностите показаха участничките в „Умна и красива“ в четвъртата им задача – „Първа среща“. В четвъртък шест красавици се срещнаха с Памбос, Борис Солтарийски и Тити Папазов. В рамките на 3 минути те трябваше да изненадат мъжа, с когото се срещат, като за всеки един кавалер се конкурираха по две участнички. „Първата среща е добра и е приключила добре, ако има и втора“, каза в началото Антония Петрова.

Първи пред комисията се изправиха Ралица Ценова и Адриана Калчева, които се срещнаха с Памбос.

Ралица Ценова беше избрала първата й среща с него да бъде на романтичен пикник. Красавицата носеше кошница в ръката си и още при запознанството си със своя избраник те се разцелуваха. „Чаках те с нетърпение да те видя“, каза Памбос. Ралица беше проучила, че той е живял 6 месеца в Куба и по този повод беше приготвила специален кубински ром. “Много хубава усмивка имаш, много си красива, и крачетата ти са много хубави – за танци специално“, каза Памбос. Той призна, че иска да я види по бански. За финал Ралица подари на Памбос кубинска пура, която е навивала сама на бедрото си.

Втора с Памбос се срещна Адриана Калчева. Тя беше избрала обстановката на романтична вечеря на свещи. „Много отдавна те харесвам“, призна красавицата. „Тези зелени очи, отдавна съм влюбен в теб“, отвърна Памбос. Двамата потанцуваха блус, който прерасна в сиртаки.

Според Венета Харизанова Адриана се е справила по-добре. Тя беше категорична, че жените трябва да са по-активни на първа среща. Антония Петрова не хареса родопското одеало на Ралица, което според нея не се вписва с рома и палмите на куба. Иво Сиромахов определи Памбос като „палав човек“, но одобри това, че е взел инициативата в свои ръце.

На две първи срещи се яви и Борис Солтарийски, който се запозна с Десислава Недялкова и Антоанета Павлова.

Първа с Борис се срещна Десислава Недялкова. За арена на 3-минутната среща беше избран собствения апартамент на красавицата в Карнобат. Тя го посрещна по бански, намазана със сметана и покрита с плодове, подаде на кавалера си чаша вино, която Борис дегустира с леко притеснение. „Your choice is the best choice” („Твоят избор е най-добрият“), възкликна той. Борис опита от ягодите, гроздето и портокалите, които бяха върху тялото на красавицата.„Ти компот ли ще вариш?“, не се сдържа и възкликна Слави. „Аз днес не съм ял“, оправда се кавалерът. Борис Солтарийски не пропусна да опита и „копъра“ на Десислава, който според него е „малко сух“ и по тази причина го овкуси със сметана. Жестоката истина обаче е, че сухият копър не е бил копър, а аспарагус, но певецът, под въздействието на изкусителната вечеря, не е успял да ги различи. „Ако прерасне в друго тази вечеря така няма ли да си малко лепкaва, трябва да се окъпеш?“, посъветва Борис домакинята си на финала.

Следващата „Първа среща“ на Борис беше с Антоанета Павлова. Тя беше избрала своето работно място – лекарския кабинет, за да се види с него. Антоанета беше облечена с жартиери и къса престилка. Веднага след влизането си тя помоли Борис да легне. „Нещо ми изглеждате стеснителен“, каза Антоанета. Борис предупреди, че вдига високо кръвно. Антоанета го преслуша със слушалката, за да провери пулса му, който се оказа доста учестен. „Имаш ли валидол?“, попита Борис, но според красавицата било по-добре да пият червено вино.

Според Антония Петрова първа среща с такива жартиери в болницата като тази на Антоанета не съществува, освен в порно филмите. Тя определи Десислава като „Афродита, обсипана със сметана“. Венета Харизанова също посочи Десислава като „черешката на тортата“. Иво Сиромахов остана малко разочарован, че прегледът на Антоанета не е стигнал до същината си, а именно преглед на простатата.

Сибел Килехалил и Аделина Димитрова отидоха на „Първа среща“ с Тити Папазов.

Първа с Тити се срещна Сибел Килехалил. Срещата се случи в съблекалнята на баскетболен отбор. Сибел, като почитателка на Тити Папазов, беше облечена цялата в оранжево, символизирайки баскетболна топка. „Чакам тази среща от 2009 година, от мача България-Италия, на който в последните 30 секунди спечелихме с 81 на 80 точки“. Тити призна, че няма да забрави този мач, а красавицата, от своя страна сподели, че ходи на всеки един негов мач. „Тя работата е дебела“, възкликна Тити. Сибел помоли своя кавалер да й подпише билет от последния му мач, като извади химикалката и билета от деколтето си. След разписването Тити пожела да ги върне обратно на мястото им.

„Първа среща“ с Тити Папазов имаше и Аделина Димитрова. Тя разказа, че е стигнала до тази среща след много издирване, преследване и дълго увещаване да се видят. „Това не ни е първата среща“, уточни красавицата. Аделина твърдеше, че се е запознала с Тити преди 4 години на морето, но я е забравил. „Лоша памет“, извини се треньорът. Аделина извади няколко компрометиращи снимки на Папазов, на които той й изпраща целувки и показва колко харесва определени части от тялото й. Аделина беше подготвила и видео, в което Тити говори пред журналисти, разярен от ревността си към Аделина. Най-големия компромат обаче дойде сам в студиото – малко момченце, останало като плод от любовта им.

Антония Петрова определи поведението на Аделина като доста коварно. Според Венета Харизанова Сибел е била по-подготвена и умело е подходила към страстта на Тити – спорта.