enbg

Красавица гръмна Слави с пушка в главата

4.11.2011 | коментара

<< Предишен епизод

В последния ден от кастинга се потвърди мнението на комисията и Слави, че проектът „Умна и красива“ трябва да е нещо много различно от това, което са си представяли предварително. Ето какви бяха разсъжденията, историите и поведението на участничките от последната вечер.

Разговорът с Нели Бачева (18 г.) от Благоевград се завъртя около футболиста Димитър Бербатов: „Той представя България на едно по-високо ниво. Има два вида негови фенове – едни, които му правят антиреклама, но това все пак си е реклама и други, които са искрени в чувствата към него.“ По отношение на Слави Нели Бачева каза, че първото, което изниква в съзнанието й, са бюрото и диванчето в студиото.

Зоя Тодорова (20 г.) от Пловдив каза, че си има гадже, защото не й харесва да е самотна. Според Слави на човек може да му се случи да е самотен и в общуването си с някой. „Искам да се позабавлявам малко, имам нужда от някакво разнообразие и искам да спечеля джип.“ – така Зоя обясни мотивацията си да се яви на кастинга.

Ивета Чернева (27 г.) от София се оказа истински гражданин на света. Тя разказа, че е завършила гимназия в Швеция, а оттам нататък започнало нещо като „влакче на ужасите“: „От Швеция животът ме заведе в Холандия, после бях в Калифорния, бях във Вашингтон, после завърших в Женева. Определено различните култури изискват различно ниво на адаптиране, следователно човек не може да бъде един и същ навсякъде. Обаче има основни черти на характера и на личността, които се запазват.“ Ивета разказа, че обича да създава приятелства навсякъде по света, но се върнала в България, защото смята, че и тук може да намери почва за развитие: „Когато си купувам хляб влизам в магазина, отварям вратата, усмихвам се и казвам „добър ден“. Изглежда хората не го правят, но на продавачката й е много мило.“ Според Слави обаче е по-вероятно Ивета да стане груба, отколкото българите да станат мили като нея. Участието си в „Умна и красива“ Ивета обясни така: „На българският зрител не му се вярва, че може да има шоу, пълно с жени, където няма кифленски изпълнения.“

Русокосата Станислава Велинова (20 г.) от София сподели, че е притеснена на кастинга, въпреки че приятелят й я подкрепя. Красавицата не успя да се отпусне въпреки уместния виц за девствената циганка, разказан от Слави.

„В момента съм ученичка в 12 клас и се занимавам и със странични дейности, но наблягам на учението.“ – така започна Деница Симеонова (18 г.) от София . Тя обясни, че иска да се развива и да работи нещо, което ще й харесва и ще помага на хората около нея. За нея визията няма значение: „Тук съм, за да покажа какво има вътре в мен, а не как изглеждам“.

“Занимавам се с шах и мода” – започна Гергана Тодорова (22 г.) от Варна разговора си с комисията – „Шахът ми е любима игра от малка. Играя шах всеки ден. Така се успокоявам. Играя онлайн с различни хора в различни сайтове и по турнири също.“ Гергана обясни, че е самоука и сама си изгражда стратегиите. Красавицата учи транспортна техника и технологии в Технически университет Варна.

Антоанета Павлова (22 г.) от Горна Оряховица, която учи медицина във Варна, обясни, че иска да участва в „Умна и красива“, за да й е интересно. „Само учене, повярвайте ми, в един момент човек иска и нещо различно да опита.“ Антоанета обясни още, че има опит с показването по телевизията – „фотомодел, любителски – имам приятели, които ми звънят, когато правят постери или календари“. Красавицата допълни, че не би се снимала гола, защото след време като стане лекар тези снимки може да попречат на кариерата й.

Весела Момчева (28 г.) от Сливен в момента работи като управител на хотел в родния си град, след като натрупала полезен опит като сервитьорка във Вашингтон. Весела няма човек до себе си, защото досега не е срещнала подходящ мъж.

Студентката по право Ксения Добрева (26 г.) разказа, че е кандидат за кмет на родното си село Люляково. В конкуренцията й от още 7 кандидата се включва и баща й, който 5 години е бил кмет. Ксения отговорно заяви, че би подкрепила баща си, ако се стигне до балотаж. Решила да се занимава с политика, защото „трябва да се даде възможност на младите хора да променят страната, в която живеят“.

Мария Георгиева (24 г.) от Варна вече завършила магистърската си степен в Икономическия университет и в момента кара стаж в одиторкска къща във Варна. Мария е свирила 10 години на пиано, занимава се е и с поезия. Драматичното й стихотворение накара комисията да попита дали строфите й са написани по лични преживявания: „Посветени са на един много скъп на сърцето ми човек, с който имаме прекрасни приятелски отношения“.

Психология, социология и философия – това са трите предмета, които Адриана Калчева (20 г.) от София учи в Нов български универиситет. Красавицата харесва науките за хората и антропологията. Мъжете не я сваляли често, защото се страхували от нея. Приятелят й Пламен учи в УНСС: „Той ме оценява, но малко не ме подкрепи днес, за което съм разочарована. Може би от ревност – много е ревнив. Ако ме изберете, за мен ще бъде голяма чест.“

Елис Мустакли (27 г.) от Благоевград работи като психолог в дневен център за възрастни с увреждания. „Завърших магистратура по психология, записах и доктурантура. Работата в центъра е тежка. В самото начало е трудно да направиш разликата между живота в центъра и след това. По някакъв начин се опитваме това да не ни влияе, което става с по-чести почивки, работата ни е по-малко часове.“ Елис определи заплатата си в този център като смешна.

Милена Герджикова (20 г.) от Пловдив се определи като „красива и срамежлива“. Според нея това, че не е много амбициозна, я прави неуверена.

Радка Димова (27 г.) от Долни Чифлик сподели, че приятелите я наричат „Раче – като морско раче…“ Тя работи като рентгенов лаборант във Варна. Според нея рентгеновите излъчвания не са вредни, защото се контролират, а „в малки дози увеличават сексуалността“. След това уточнение комисията дружно реши да отиде на рентген, а Слави си обясни защо се чувства по-особено, след като му снимат пироните.

Албена Бояджиева (20 г.) от Неделино работи в София и учи администрация и управление в Нов български универиситет. Привличала я мисълта да участва в конкурси, но понеже според нея повечето конкурси са платени, решила да дойде в „Умна и красива“. Според нея от хирургичните корекции няма смисъл.

Александра Тодорова (17 г.) от София разказа, че учи в немска гимназия, но опитът й да каже нещо мило на Слави на немски се увенча с неуспех. Според нея немският звучи грубо и е трудно каквото и да било да прозвучи мило. За сметка на това Филип Станев стигна до извода, че с коженото си сетре Слави прилича на хер Флик от Гестапо. Александра е взъмутена от връстничките си, които отиват на кафе, за да си намерят богато гадже и да се возят в скъпи коли. Тя е започнала в ООН като секретар на комитет и сега се е издигнала до делегат. Гаджето си описа като обикновено момче на име Пемо Пол Атанасов Пемов. Пемо се „позачудил“ като видял останалите красиви девойки на кастинга и малко се притеснил, обясни Александра.

Анна Вътева (28 г.) от Челопеч учи магистратура по управление на околната среда и ресусрите в Берлин. Дошла в България специално за „Умна и красива“ заради предизвикателството: „Срамежлив човек съм и трудно общувам с хора, които не познавам и сега, когато ми предстоят много интервюта за работа мисля, че това участие ще ми помогне“. Слави определи това като „най-умния мотив“, който е чул от участничките в кастинга. Според него много често увереността не е сигнал за това, че притежаваш качества, но безусловно е по-добре да си уверен.

Сара Арагизаде (21 г.) от Бургас разказа, че баща й е иранец и на това дължи фамилията си. Баща й има собствен бизнес в Бургас и не харесва режима, както повечето иранци. Сара се чувства наполовина иранка и говори персийски. Тя иска да изживее нещо различно и интересно в „Умна и красива“.

Жаклин Вълчева (19 г.) от Димитровград решила да отиде на кастинг заради емоцията и за да види Слави на живо. Баща, който й починал от рак на белия дроб, й казвал, че образованието е най-важно. Сега Жаклин учи право в УНСС.

„Направо ме застреля. Тя влезе с пушка, насочи ми я в главата и гръмна.“ – това каза Слави още при влизането на Аделина Димитрова (24 г.) от София. Въпросното влизане провокира подробен разказ за слизането по стълбите на Виктория Силвстед: „Тя е като анимационен герой – беше облечена с една рокля на цветя… Тя излъчва секс. Просто влезе един секс. Но не някакъв секс… Влезе сексът! В момента, в който тя влезе аз реших, че трябва да направя нещо.“ Аделина учи магистратура по рекламен мениджмънт. Било й любопитно какви ще бъдат задачите в „Умна и красива“ и затова решила да се включи.

В понеделник в „Шоуто на Слави“ очаквайте представянето на избраните участнички в „Умна и красива“ и тяхната първа задача.