enbg

Концертът в Лондон ще бъде през месец май

2.4.2016 | коментара

В петък, 1 април, в предаването обявихме, че имаме нова дата за концерта в Лондон. Това бе наложено поради хилядите настоятелни молби на наши съграждани от Албиона, които не бяха могли да си закупят билети за зала Troxy. В резултат на това и в резултат на нашето искрено желание да зарадваме възможно най-много българи, които искат да присъстват на концерта на Слави и Ку-ку бенд, нашият екип успя да договори по-голяма зала, а именно SSE Arena Wembley.

Тъй като организационно се изисква време за подготовка, тази дата беше насрочена за месец май. В петък, 1 април, ние обявихме, че датата е 22 май, но докато течеше записът на предаването, получихме потвърждение от британска страна, че залата може да бъде наета за 21 май, събота, което ние искахме още в самото начало, имайки предвид, че много хора ще пътуват, за да присъстват на концерта. Така че концертът ще бъде на 21 май и когато имаме напълно договорени условия с организаторите, ще ви съобщим всички подробности – от коя дата и откъде могат да бъдат закупени билети, както и по какъв начин тези, които вече имат билети, могат да се сдобият с новите си билети за новата дата и зала. Също така на тях ще бъдат осигурени места с най-добри позиции в залата. Поднасяме своите извинения на всички, които са си закупили билети за 23 април, и на които ще се наложи да направят промени в своите планове! Вярваме, че концертът и емоциите, които той ще донесе, си заслужават!

В началото на следваща седмица ще направим официално съобщение за начина, по който ще се закупуват билети за концерта в Лондон, както и за тези, вече закупили билети за предишната обявена дата.