enbg

Катя Марашлиева и Ралица Ценова напуснаха „Умна и красива”

12.12.2011 | коментара

В понеделник петата задача на „Умна и красива”, а именно „Ревю”, приключи с представянето на последните 7 красавици по бански костюми. Дизайнерът София Борисова беше съветник на Слави за това как са се справили с изпълнението на задачата си участничките. Комисията в състав Венета Харизанова, Антония Петрова и Иво Сиромахов постави своите оценки.

Първа на подиума се появи Десислава Недялкова в ослепителен черен бански. Венета Харизанова прецени, че красавицата няма достатъчната височина за модел и поясни на Слави, че „за подиум трябва да си около 1.80 минимум”. „Имаш уникално тяло, което в момента е най-важно, за да покажеш един бански как стои добре”, похвали тя Десислава. „Експертът” Антония Петрова, както водещият я нарича след показването на задълбочени познания в терминологията на модата, обясни, че походката на красавицата е добра, но все пак е трябвало да „обира малко повече ръката близо до талията”. Определи позите й като „доста бързи” и обясни, че за всяка поза се брои „1001, 1002” и чак тогава се прави завъртане за следващата. Иво Сиромахов не се съгласи с твърдението, че един модел трябва да е висок минимум 1.80. „Какво означава това, 2.30 ли трябва да е?”, възмути се той от липса на горна граница в ръста.

В оскъден бански пред зрителите се появи Аделина Димитрова. Венета Харизанова веднага я скастри, че красавицата гледа в пода, докато ходи. „Гледаш все по-бързо да минеш, да отбиеш номера”, допълни тя. „Не е вярно, Аделина ходи царствено”, опонира й Слави. Антония Петрова определи загадъчната усмивка на красавицата като „ала Мона Лиза”. „Моят дъх спря, наистина. Много хубав тен имаш, Аделина”, отбеляза Иво Сиромахов. „Черно-белият принт” в банския на красавицата обаче върнал сценариста в годините на нямото кино.

Гергана Гергененова беше заложила на бял бански костюм, към който имаше добавени аксесоари като ветрило и пера в косата. Венета Харизанова отбеляза, че под звуците на „Sex Bomb” Гергана изглежда като „една Снежанка – сексуална богиня”. Според „експертът” красавицата е уловила духа на прет-а-порте и е изиграла един етюд пред зрителите. „Подходи много актьорски, не беше кой знае колко професионално, но пък заложи на аксесоарите и на флирта с публиката, браво”, каза Антония. Иво Сиромахов сподели, че в него се надига вълна на радост, която ще се отрази във финалните му оценки.

В черен бански, под звуците на „Моя си, моя” се появи Елена Василева. Според Слави походката на красавицата е била прекалено бърза, но Венета Харизанова не беше съгласна. За нея по-бавно в случая няма как да се ходи, защото ритъмът на музиката е такъв – бърз. „Ходеше много нахално, което много ми харесва. И аз така ходя – нахално”, каза Венета. Антония Петрова беше категорична, че Елена си „позволява доста движения с ръката”. Тя допълни, че „позата на езика” не се е получила много добре. За Слави и зрителите Антония обясни, че „езикът” всъщност е краят на модния подиум. „Елена тръгна много агресивно и свърши бързо, а аз харесвам жени, които свършват бързо”, коментира Сиромахов.

В бански костюм и „нарисуван бръшлян около пъпа” се представи Катя Марашлиева. Иво Сиромахов беше категоричен, че това е „един екологичен бански ”. Антония Петрова беше недоволна от походката на Катя, а позата й определи като „потресаваща”. Тя пожела да покаже на красавицата и на Слави къде точно трябва да са петите и как трябва да се изнася ханша. „Винаги съм искал да знам как да си държа петите”, обясни водещият. „Изпънат гръб, счупване в кръста, ръка на тялото, прибрани пръсти и главата напред” обаче се оказа доста трудна поза за непрофесионален модел. „Гледката е потресаваща”, потвърди Венета Харизанова. Тя сподели, че според нея Катя е по-секси във „волейболно екипче”, но не и по бански.

Валерия Цимбал представи на комисията в „Умна и красива” златен бански, съчетан със злати „ботуши”. Според Венета Харизанова обаче красавицата не е била на ревю, а на „Мис фитнес“. „Имаш много атлетично тяло и по-скоро показваше себе си, не толкова банския и нахлу като една хуна, но на мен това ми хареса”, каза тя. „Като хун”, поправи я Слави. Антония Петрова определи Валерия като „амазонка”. „Показваш един доста изрязан бански, без да се притесняваш”, отбеляза тя. Иво Сиромахов поощри самочувствието и настроението на красавицата, приканващи го да отиде на море.

Последна в задачата „Ревю” по бански се представи Нели Бачева. „Аз съм твой фен”, коментира изпълнението й Слави. „Много грациозна, много усмихната, в перфектна форма за лятото, много ми хареса”, допълни го Венета Харизанова. Антония Петрова отбеляза, че е харесала излъчването и усмивката на красавицата: „Като цяло ти си много грациозна, много фина, много женствена и много нежна”.

„С доста хъс дефилираха, което страшно много ми хареса”, коментира изпълнението на красавиците в задачата „Ревю” София Борисова. „Бяха много атрактивни. Мисля, че се справиха. За непрофесионалисти са прекрасни”, каза тя.

След последното изпълнение всички участнички в „Умна и красива” получиха своите оценки от комисията. Финалната класация от задачата „Ревю” във вечерно облекло и по бански костюм изглежда така:

1. Валерия Цимбал – 6.00
2. Йоана Георгиева – 6.00
3. Десислава Недялкова – 6.00
4. Янислава Илкова – 6.00
5. Адриана Калчева – 6.00
6. Нели Бачева – 5.67
7. Гергана Гергененова – 5.33
8. Елена Василева – 5.33
9. Мадлена Иванова – 5.33
10. Сибел Килехалил – 5.33
11. Аделина Димитрова – 5.33
12. Антоанета Палова – 5.00
13. Ралица Ценова – 4.33
14. Катя Марашлиева – 4.00

Последните две красавици –Ралица Ценова и Катя Марашлиева, напуснаха „Умна и красива”.

Слави постави и новата задача в „Умна и красива“. Тя се нарича „Красив ум“ и в нея участничките ще се изправят една срещу друга. Те ще отговарят на въпроси от всички области на човешкото познание и на актуални теми. Изпълнението на задачата ще можете да видите в четвъртък и петък, 15 и 16 декември, от 22:30 часа, само в „Шоуто на Слави”.