enbg

Камелия и Дияна Миличевич изгряват в „Ракия Сънрайз“

6.3.2012 | коментара

Камелия, Дияна Миличевич, Краси Радков, Виктор Калев и Мариан Бачев са основните действащи лица в минисериала „Ракия Сънрайз“, който стартира с първа серия този петък в рамките на „Шоуто на Слави“. Актьорите гостуваха на Слави и споделиха, че са се забавлявали много по време на снимките, но разчитат на това зрителите да се забавляват повече от тях, докато гледат готовия епизод.

Впечатление прави женското присъствие в актьорския състав. Фолк певицата Камелия досега е играла роли само в рамките на нейните клипове. Въпреки това присъствалият на снимките водещ сподели, че чувството за себеирония помага много на Камелия. С това се съгласи и Краси Радков, който призна, че певицата вече е „с едни гърди напред“. Другата дама е Дияна Миличевич – момичето, участвало в проекта „Добре дошъл в България“. Освен тях, участие в „Ракия Сънрайз“ ще вземат и някои гост-музиканти, както и един водещ, за когото сценаристите полагат усилия да не бъде разпознат.

Автори на сериала са Иво Сиромахов, Ивайло Вълчев и Драгомир Петров – сценаристите, които са автори и на „Къде е батко?“ Техният представител в студиото Иво Сиромахов разкри, че действието, което остава в тайна засега, се развива в един бар. Такава обстановка е близка до ежедневието на голяма част от българите, обоснова се той и поясни, че за снимачна площадка се използва студиото на шоуто.

Според Иво и колегите му това, което представлява „Ракия Сънрайз“, не може да бъде съотнесено към типичните ситкоми и трамедии, а е по-скоро телевизионен театър. Иво защити пред водещия и тезата си за минисериал с мотива, че щом има миниполи, значи нищо не пречи да има и минисериал.

Първи епизод може да гледате на 9 март от 22:30 часа. Историите от бар „Ракия Сънрайз“ ще се излъчват всеки петък в рамките на „Шоуто на Слави“.