enbg

Илиян, 11 април 2012 г.

12.4.2012 | коментара

Тагове: , ,

Певецът Илиян представи в „Шоуто на Слави“ новия си хит, озаглавен в типичния му стил: „Джек, Джек“. Гостът обясни заглавието със следните аргументи: „Джек, Джек“ няма никакъв смисъл. Просто ми хареса, че звучи добре, по-запомнящо се е. По-добре отколкото да сложа нещо като Ля-ля-ля…“ Друга причина за интересното заглавие се оказа произхода на Илиян, който бързо и откровено призна, че е потомък на циганина Джон от Англия, който обаче отдавна бил избягал в България.

След кратки импровизации на румънски език и спомени за среща между водещия и госта в столичен Мол, Илиян отправи официална покана на Слави да му стане кум, но получи уклончивия отговор „Защо ти трябва да се жениш?“. Гостът разказа, че от 5 години е с приятелката си, вече я представя като „жена ми“, но предвидливо отлага сватбата заради кризата: „Виждам, че моите приятели нямат толкова пари, както преди години.“

Илиян добави към поканата за кумуване и акапелно изпълнение на класическата композиция „Яж, куме, пий“, а за дата на бъдещата сватба се опита да е максимално конкретен: „Тая година би трябвало да направиме нещо“.

Цялото предаване от 11 април 2012 г.