enbg

Извънземни разкриха музиката в главата на Слави Трифонов

10.4.2012 | коментара

Тагове:

Известната по цял свят музикална формация „Voca People” бе специален гост на „Шоуто на Слави“. „Voca People” са популярни като „извънземните със златни гласове”. Техният „преводач” обясни на водещия, че осемте души, облечени в бяло, идват от планетата Voca, която се намирала зад слънцето. Слави Трифонов дори получи подарък – бял камък от планетата Voca и научи, че „Voca People“ са на земята, за да търсят гориво за своя кораб, което се явява музиката.

Зрителите на „Шоуто на Слави” имаха привилегията да чуят и да видят уникалните вокално-театрални изпълнения на „извънземните”. В първото си изпълнение те заложиха на световни хитове – тяхна интерпретация на историята на музиката, а във второто – на популярни мелодии от филмови заглавия. Зрителите видяха как „Voca People“ комбинират виртуозни акапелни изпълнения с бийтбокс техники и пресъздават звуците на цял оркестър с брас секция, китари, ударни инструменти само с гласове.

Между двете изпълнения „извънземните“ обикаляха студиото и за кратко време си присвоиха кларнета на Илия Илиев, саксофона на Евгени Йотов и една огромна саксия от декора. „Вие във вашата планета крадете ли?” – развика се Слави. Вниманието на Voca People бързо бе привлечено и от голата глава на водещия. Те дори искаха да я докоснат, за да могат да чуят музиката в главата на Слави. Оказа се, че в главата на Слави Трифонов е „Сватбения марш“ на Менделсон. Водещият дори срещна и подходящата жена сред музикантите от „Voca People“, а фактът, че е от друга планета, не го притесни да я хване за ръка.

Слави Трифонов анонсира, че българската публика ще може да види на живо „Voca People“ на 4 май. На тази дата те ще имат концерт в зала 1 на НДК.