enbg

Зрителите определят на живо какво да се случва в Шоуто

15.4.2013 | коментара

С три новости стартира тази седмица „Шоуто на Слави“, това анонсираха Тошко Йорданов и Филип Станев. Първата промяна касае танцовата надпревара „Магаданс Предизвикателството“, която вече ще се излъчва само в един ден – четвъртък. От 21 часа зрителите ще могат да видят изпълненията на танците и след това ще могат да започнат да оценяват двойките, а от 22.30 часа, на живо, са елиминациите. В тях трите двойки, в дъното на класирането, ще танцуват отново, а след това гласът на зрителите ще реши коя двойка да отпадне.

Нов момент ще има и в петък, когато зрителите, отново на живо, ще имат силата да режисират какво да се случва в шоуто – те ще казват какво искат да гледат. На специален интернет адрес всеки ще може да избира между три неща и така с гласа си да определи дали в ефир да има скеч, дали да има песен на живо, танц или пък коментар на актуално събитие.

Третата новост е свързана с предстоящите парламентарни избори, които ще се състоят на 12 май. Всеки обикновен български избирател ще може да пише на адрес:
[email protected] и да изрази своята аргументация защо би гласувал за определена партия, като в случая това са партиите, с най-голям шанс да влязат в парламента – ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака, Движение България на гражданите и партията на протестиращите – Демократична гражданска инициатива. Ще бъде осъществена селекция на изпратените материали и авторите на най-убедителните изложения, след кастинг, ще бъдат поканени да защитят тезата си в шоуто.

Вижте цялото предаване от 15 април 2013 г.