enbg

Започна финалът на „Магаданс Предизвикателството“!

23.5.2013 | коментара

Големият финал на „Магаданс Предизвикателството“ започна на живо от 21:00 часа!

Състезателните двойки Биляна и Метин, Ива и Калоян, Стела и Станимир, Илиана и Аладин и Нели и Тихомир ще се борят за спечелването на голямата награда от 25 000 лева в два етапа.

В първия етап от 21:00 до 22:00 часа на живо двойките ще изиграят своите танци в първата си задача от финала, наречена „Танци върху песни на Ку-ку бенд“.

От 22.30 финалът на „Магаданс Предизвикателството“ навлиза във втория етап, когато ще започне изпълнението на втората финална задача – „Танц по избор“.

Журито в състав Красимир Евтимов, Боряна Сечанова и Петър Илиев ще поставя своите оценки и за двете задачи.

Към оценката на журито за всяка една от задачите ще се прибавят и оценките от зрителите.

Може да оцените двата танца на финалистите на адрес magadance.slavishow.com

Първо ще може да оценявате изпълнението на задачата „Танци върху песни на Ку-ку бенд“, като гласуването започва веднага след началото на първия танц. От 22:30 ще можете да дадете своите оценки за изпълнението на задачата „Танц по избор“ – отново веднага след старта на първия танц. От един компютър ще можете да подкрепите своите фаворити само веднъж!

Крайната оценка за всяка една от двете задачи на финала се формира като средноаритметична между оценката на журито и оценката на зрителите.

Класирането също ще бъде на два етапа. В първия етап ще стане ясно каква средоаритметична оценка е получила всяка двойка за изпълнението си на първата задача, а във втория етап ще се разбере средоаритметичната оценка на всяка двойка след втората задача. Крайната, финална оценка, която ще определи победителя, ще бъде средноаритметична от оценките на двойките от двете финални задачи.

Голямата награда в „Магаданс-предизвикателството“ от 25 000 хиляди лева ще получи момичето от балет „Магаданс“ в двойката-победител, което ще реши какво да се случи с парите.