enbg

Емил Сепаревски, 4 октомври 2013 г.

4.10.2013 | коментара

Татуистът Емил Сепаревски, който е организатор на ежегоден фестивал на татуировките, гостува в “Шоуто на Слави”. Емил Сепаревски разказа, че се е учил да прави татуировки върху собствената си кожа. Впоследствие е заличил “грешките” с “черни елементи”.

Водещият Слави Трифонов показа фотоси с едни от най-добрите татуировки на Емил Сепаревски – ангели, цитат от откровенията на Йоан, както и лика на Фьодор Достоевски.
Самият татуист пък разказа за най-странните татуировки, които е правил. На 65–годишен българин, живеещ в Америка, е татуирал звезда на клепача; на друг мъж е нарисувал слон на корема и част от хобот на интимните части. Емил Сепаревски каза още, че хората, които си правят татуси са много различни – от 20 до 60–годишни, с висше и без висше образование, с всестранни желания за рисунка върху тялото. Според госта татуировките са станали част от поп културата.

Емил Сепаревски разкри, че в България и в Източна Европа се правят предимно черно-бели татуси, докато в другата част от света се харесват “много шарени неща”.
От разговора ще разберете още кой от „Ку-ку бенд“ има татуировки.

Цялото предаване от 4 октомври 2013 г.