enbg

Емануела получи „да” от пълномощника на Слави

11.3.2010 | коментара

10 март 2010 г.

С дарове в студиото пристигнаха певицата Емануела, баща й Иван Цветков и нейната сестра Силвия. Очаквали Слави да е тук, казаха те и обясниха защо носят погача и пържени яйца. Емануела за втори път поиска Слави да й стане съпруг и този път „сполучи“.

Питките се носят от булки, а на зетьовете се дават пържени яйца, обясни бащата Иван Цветков на своебразната сгледа. Като упълномощен да води Шоуто Иво Сиромахов прие даровете и обеща да ги предаде на Слави.

От близо година Емануела иска да се ожени за Слави. В студиото на Бягство към победата миналата година тя дори дойде облечена като булка. Тази вечер Иво Сиромахов разгледа мъдро въпроса и реши, че след като е упълномощен да води шоуто, а от друга страна Слави винаги е казвал, че работата му е по-важна от личния живот, значи „би трябвало да мога да вземам решения и в личния му живот. Мисля от негово име да приема.”

След като желанието на Емануела бе удовлетворено, тя предвидливо посочи Иво за кум. Той от своя страна се беше подготвил и веднага измъкна пешкир и с бяла кърпа в дясната ръка, и „револвер” в лявата, изигра ситна ръченица, за да покаже сериозното си отношение към събитието и съответно да докаже своята пригодност за длъжността „кум”.

Разискването на темата за сватбата приключи с изказаното от кума желание да подари на младите ЛАДА – петица, 11-годишна, но запазена, с която младоженецът да вози Емануела по участия.

Много номера си погаждали като малки сестрите Емануела и Силвия, стана ясно в разговора. Емануела, която е по-голяма, често ступвала сестра си или, като искала да я разкара, казвала на приятелките си, че Силвия е душевно болна. Силвия пък си падала по това да „клюкари” кака си, а, когато пораснала, започнала от името на Емануела да си уговаря по телефона срещи с нейните ухажори, без после да ги удостои с присъствие. После каката се чудела защо момчетата й се сърдят. Сега обаче двете много се обичат.

Артистизмът на Емануела не оставал незабелязан още в детските й години. Любими изпълнители й били Драгана Миркович, Уитни Хюстън, а тя се качвала на една люлка и пеела оттам, но така че всички да я чуят.

Танцовите умения на Емануела датират от същия ранен житейски етап. За да получи шоколадово яйце от вуйчо си, тя трябвало да играе кючек и да пее. По-сериозни заниманията й станали, като по-голяма, когато тренирала състезателни танци.

Още от малка Емануела казвала, че ще стане певица, затова и денят, в който официално им съобщила началото на певческата си кариера, никой в семейството не се изненадал.

За пръв път в Шоуто на Слави Емануела представи новата си песен „Всичко се връща”. Певицата разказа, че за идеята била вдъхновена от Виктор Калев, който по време на турнето непрекъснато казвал „Дъното, дъното”. С нейния текстописец обаче решили да направят песента в сериозен вариант, така че тя е малко тъжна, обясни Емануела.