enbg

Драгана Миркович пред Слави: Българската публика е много темпераментна

14.6.2011 | коментара

14 юни 2011 г.

Два дни преди съвместния си концерт с Весна Змиянац в зала 1 на НДК, Драгана Миркович гостува на Слави Трифонов. Сръбската фолк звезда изпълни една от най-красивите си балади “Sve bih dala da si tu”, а след изпълнението певицата и водещият се засипаха с комплименти. Двамата са приятели от предишни гостувания на Драгана Миркович в „Шоуто на Слави“.

За концерта си с другата голяма звезда на сръбската фолк музика Весна Змиянац, Драгана сподели: „Интересна покана, не гостувам сама, което автоматично значи, че ще ми бъде по-забавно, по-лесно. И все пак ще можем да споделим отговорността с някой, когато става въпрос за по-голям концерт. На мен това ми харесва.”

Драгана Миркович определи българската публика като „много темпераментна”, което, по думите й, отговаря на нейния характер, затова тя е щастлива, че отново ще пее пред българи. Драгана и Весна ще пеят изцяло на живо с оркестър, за което българските фолк изпълнители само могат да й завидят.

В личен план Драгана сподели, че е щастлива и призна, че си е купила замък в Австрия. На въпроса колко е голям замъкът, певицата отговори: „Има 240 прозореца…” Тя обаче нямаше отговор на другите два въпроса на Слави: „Колко тоалетни има?” и „Колко РЗП (Разгъната застроена площ) е?” Водещият поиска Ванката да му донесе телефон, за да се свърже със съпруга на певицата, и да получи отговори на последните си въпроси. Връзката нямаше как да бъде осъществена, защото се оказа, че мъжът на Драгана Миркович е сред публиката в залата. Това автоматично означаваше, че телефонът му е изключен.

За финал Драгана Миркович изпя своя голям хит и любима песен на водещия – „Placi Zemljo”.