enbg

До успех се стига с работа, заяви Евгени Минчев

6.9.2010 | коментара

3 септември 2010 г.

Модата е опит, модата е любопитство и желание човек да се научи. Това каза Евгени Минчев в отговор на въпрос на редколегията откъде толкова разбира от мода. Помолен да коментира облеклото на Драгомир Петров Евгени Минчев отвърна, че „могат да му дадат 12 години за външен вид“. Драго беше скалъпил ансамбъл, по думите му, от вратовръзка от бала, тениска от изпращането, елек от баджанака, дънките от Турция, а слиповете – от три месеца.

Светският хроникьор разказа, че вече е носител на титлата „фон“, която е стара немска титла и се използва в цял свят. Зрителите обаче така и не разбраха как се е сдобил с нея.
„Понякога хората се опитват да си обяснят моя успех със сексуалните ми подвизи. Аз бих бил горд, но на 50 години, да има някой, който до такава степен да ме харесва, и да иска да прави секс със мен, че да ми дава титли, да ми купува автомобили и да ми купува апартаменти в Лондон…“, каза Евгени Минчев и добави, че е поласкан от такива предположения, че може да е толкова сексапилен на неговата възраст и някой може да му дава всичките тези облаги.

По повод новата книга на Евгени Минчев „Живот на педал“, авторът бе запитан дали само на един педал е изкарал цял живот. На два, каза той – ляв и десен, и уточни, че ги редува. По думите му, заглавието на книгата е търсено да бъде интересно и да пасва на предишната му книга „От обратната страна“.

Относно изнесеното в книгата авторът коментира, че често, когато хората разпознават „двамата младежи от книгата, за които има посвещение вътре“, имат притеснения как те биха възприели това. „Аз мисля, че ако някой ми посвети, и този някой се казва Евгени Минчев, и има зад гърба си 25 години на успех – мисля, че моя успех е очевиден – никой не трябва да се притеснява, само трябва да разказва на внуците си как точно е постигнал моето внимание. Ако изобщо до внуци се стигне при тези момчета.“ – коментира Евгени Минчев.

Спряганият като паркетен лъв Евгени Минчев изтъкна, че от две години и половина се подвизава в Лондон и по-конкретно в Mayfair – „това е все едно да имате тука жилище на Оборище или някъде във Централната част“. Като друга подробност от своя живот Евгени Минчев изтъкна следното: „Като организатор на Руския бал в България, аз съм винаги на почетната маса на принц Димитрий Романов.“
Последното предизвика емоционалния коментар на Тошко Йорданов, че казаното е „голяма измислица – тоя светски живот, дето го развиваш – пет човека, дето се срещат по коктейли и се снимат по 6 списания. (…) Тази показност е изключително смешна на моменти!“

На тези обвинения Евгени Минчев отговори, че да се иде на такъв благотворителен бал е скъпо. След коментара на Тошко Йорданов, че за разлика от Елтън Джон, който е известен с пеенето си, той изтъква напред сексуалността си, Евгени Минчев отговори: „Очаквах, че ще говорим за градивни неща. Ако търсите кой какво е направил, аз съм дал за благотворителност 250 000 лева. Как, според вас, човек тръгва от ватман и стига до 250 000 лева – с работа!“

На финала гостът обяви, че в края на ноември ще бъде проведен Балът на моделите, който той организира, и дрес кодът ще бъде корсет.