enbg

Днес се появи нов геноцид – масово и целенасочено убийство на народната воля

11.1.2017 | коментара

Филип Станев коментира видяното в репортажите, заснети днес в НС от колегата  Станислав Балабанов, от които стана ясно, че депутатите не зачитат народната воля, изразена в Референдум:

„Според тълковния речник думата „негодник“ означава: подъл, низък, долен човек. Човек, който не е годен за някаква работа – неспособен човек.
След днешните събития в така нареченото Народно събрание, в тълковния речник трябва да бъде добавено ново значение на тази дума: „Негодник – български депутат“. Или, за да бъдем конкретни – негодниците на Корнелия Нинова, Мустафа Карадайъ, Волен Сидеров, Валери Симеонов, Лютви Местан, Гоце Първанов, Красимир Каракачанов и онези там от Реформаторския блок. Днес Негодниците директно и безскрупулно казаха на българските граждани: „Вие не означавате нищо. Вие сте нищо. Вашата воля е нищо“. Негодниците зачертаха с дебела черта изначалния смисъл на демокрацията. Негодниците се подиграха с три милиона и половина български граждани. Датата 11 януари 2017 година е денят, в който една шепа Негодници извършиха престъпление спрямо собствения си народ. Това е денят, в който се появи нов вид геноцид – масово и целенасочено убийство на народната воля.
Запомнете тази дата – 11 януари 2017 година. Оттук нататък това ще бъде официалният професионален празник на Негодника.
И нека не забравяме, че в нашата история е имало и други Негодници, като тези днешните. Заради такива като тях дори сме преживявали национални катастрофи. Но в крайна сметка Негодниците винаги са били изхвърляни. Със или без Референдум.“

Цялото предаване от 11 януари 2017 г.