enbg

Деян Неделчев, 18 април 2012 г.

19.4.2012 | коментара

Нов хитов дует може да се появи съвсем скоро на музикалния пазар – това е новината от гостуването на певеца Деян Неделчев в „Шоуто на Слави”. Идеята е на водещия Слави Трифонов. Той предложи на Деян Неделчев да направи песен с „ударното звено в поп-фолка” Йордан Йончев – Гъмзата. „Готов съм за експерименти”, заяви от своя страна ексцентричният певец. Слави дори възложи на Евгени Димитров – Маестрото и Цветан Недялков да напишат музиката за бъдещия проект. „Ивайло Вълчев ще напише текста”, продължи със заръките водещият.

Деян Неделчев изпълни нашумялата „От икебана дървесата ги боли”, а акапелно изпя част от песните „Дъртака”, „Аз съм гей, ти си лесбийка”, както и българската и испанска версия на „В гората съчки събирам”. Гостът анонсира, че готви и английски вариант на песента, с името „Sticks I’m Collecting”.

Слави Трифонов остана изненадан от провокативните текстове на песните на Деян Неделчев, който обясни, че това се търси и с текстовете „просто се забавлява”. Слави Трифонов припомни, че популярната естрадна песен „Обич за обич” е в изпълнение именно на Деян Неделчев. С болка певецът каза, че вече не пее „високо художествени песни”, както той сам ги определи, защото сега такива песни не се слушат.

Цялото предаване от 18 април 2012 г.