enbg

Десислава представи новия си летен денс хит „I like”

20.6.2011 | коментара

17 юни 2011 г.

Най-новата си песен с денс звучене Десислава представи в шоуто. „I like” е на английски, направена от румънски екип.

Парчето е леко, – каза Десислава, – то е денс, не се пее много в него. „Това е песен, която е много комерсиална и е предназначена за лятото, за хората, които обичат да се забавляват, без да се замислят”, добави певицата и поясни, че с румънския екип работи отскоро, но проектът е малко по-дългосрочен. Това е първата песен, която представя, а останалите песни, които вече са записани, предстои да бъдат представени.

На основателния въпрос от страна на Слави защо румънци са търсили чужда певица, Деси отговори: „не са им интересни вече румънските певици”. „Сформирали екип, търсили певица и, естествено, кой по-подходящ от мене”, пошегува се певицата. Тя добави, че към песента има и клип, а премиерата му е за пръв път в шоуто.

Що се отнася до ТВ бизнеса, Десислава очерта развитието му така: „върви с много бавни стъпки, оказа се, че не е толкова лесно да правиш телевизия, когато никога не си го правил преди. И въобще не е толкова лесно като пеенето и танцуването.”

Певицата се похвали пред Слави, че наскоро е направила албум „Slava Tronika” – сериозен проект, осъществен с екип от Англия. В кръга на шегата Слави възропта, че тя само върти екипите – английски, испански, румънски, а той – само с български работи. Гостенката, случайно или не, отвърна, че най-голямото предизвикателство й е да направи нещо със Слави. Радостта на водещия продължи точно до момента, в който Годжи полюбопитства каква точно ще е ролята на водещия в предстоящия им проект. „Да речем – тя ще пее, аз ще танцувам!” – отговори Слави, с тон нетърпящ възражение. Помежду си гост и водещ се разбраха този път да работят с български екип.