enbg

Големият финал в Добре дошъл в България започна

17.6.2010 | коментара

17 юни 2010 г.

Започна Големият финал на „Добре дошъл в България”. В два последователни дни чужденците ще изпълнят пред зрителите своята финална задача. Тя се нарича “България през моите очи”.

Както досега, журито ще оцени тяхното представяне. След това оценките на журито за този финален кръг ще бъдат добавени към Генералното класиране до момента. Така се формира оценката за чужденците от журито.

Вече в оценяването могат да участват и зрителите. Това ще става в Интернет на адрес: welcome.slavishow.com

На този адрес ще може да оцените всеки от чужденците с оценката, която смятате, че заслужава. Вие ще може да оцените участниците само по веднъж. За да бъде всичко честно и обективно, от един компютър ще може да се оценява само по един път.

Оценяването стартира с началото на изпълнението на задачата от първия чужденец и ще приключи с изпълнението на последния чужденец утре вечер.
Много важно е, че оценката на зрителите е 50 % от крайната оценка на участника в Големия финал.

В Големия финал чужденците ще се борят за Голямата награда – традиционна българска къща, но за тях има още една награда. Победителят ще има удоволствието да премине професионален курс по голф в едно от най-красивите места, където може да се практикува този спорт в България, а и в света – Блек Сий Рама. На това прекрасно място победителят, заедно със своята половинка, ще си почива и ще се учи да играе голф.