enbg

Гал Сасон предрече дълги години на „Шоуто на Слави“

8.7.2010 | коментара

 

7 юли 2010 г.

Астрологът и учител по кабала Гал Сасон предрече победа на Световното по футбол за сочения за по-слаб отбор. Гал, чийто баща е българин, разсея напълно мита „2012”, според който тогава ще свърши света. Пълна измама от интернет, нарече той версията и коментира: „Горките маи – белите хора са ги избивали с болести, взели са земята им, откраднаха им календара и митологията, и спечелиха пари от това.” Накрая той даде съвет да не се харчи много на кредит, защото ще ни има и след 2012 г. и ще трябва да си връщаме заемите.

На въпрос какви хора искат хороскопи, той отговори, че става дума за политици, звезди, режисьори, банкери, но и за бедни, изобщо хора от всякакъв тип: „Сигурен съм, че и извънземните искат преди да дойдат”.

Гал Сасон беше подготвил и хороскоп на Шоуто на Слави. Ето какво гласеше астрологичното тълкуване: „Асцендентът на шоуто е лъв. Лъвовете са душевни хора, обичат да се смеят. Шоуто е Стрелец и Луната му е в Стрелец и това означава, че чужденците винаги ще идват. Интересното е, че Марс е във Везни и Слави е Везни. Везните обикновено са политици, адвокати. Тъй като Марс е там, и е бог на войната, за шоуто е добре винаги да се заяжда с политиците, да вдига скандали, да провокира споровете. Интересното е, че Сатурн, който е истинската причина да се вдигат цените на газа, но Сатурн означава и скептицизъм, и тъй като е в дома на кариерата на шоуто, то в началото всички са били скептични за шоуто, но също означава, че шоуто ще продължава още дълги години.”

Според астролози България е Риби и това е добра година за страната, каза Гал Сасон. Той изрази своето неразбиране защо българите сме песимистични – той идва от Израел, където „половината е пустиня, в другата половина се опитват да ме убият”. По думите му ние имаме хубава страна, нямаме врагове, освен себе си – би трябвало да бъдем богата страна, да бъдем Швейцария на Източна Европа.

Гал разказа, че в семинарите си дава практични съвети. „Хората трябва да модулират историята на създаването на света от Бог – каза той, – Кабала и Йога определят лявата страна на тялото като женската страна, дясната – като мъжката. Например всеки път като вземаш пари, трябва да е с лявата ръка, като даваш подарък – с дясната. Ако даваш нещо с лявата ръка, значи, че го искаш обратно. … Хората, които носят червен конец на лявата ръка – това е като ограда срещу негативната енергия.”

Всички сме започнали от една малка точка, според Митологията на науката, каза Сасон и допълни, че според него всичко е свързано. „Всичко е започнало с големия взрив, ние всички сме част от тази малка точка, всички сме прегърнати там. Затова казват, че Бог е един.”

Гал Сасон предаде на водещия Иво Сиромахов подарък за Слави – неговата книга „Едно желание може да промени вашия живот” и амулет за защита на къщата – „да защитава краката на Слави и да привлича любов, от която всички имаме нужда”.