enbg

7 март 2012 година, Галена

6.3.2012 | коментара

Фолк певицата Галена гостува в  шоуто на Слави на 7 март 2012 г. Вижте видео с нейното гостуване, което започна по обичайния начин – с изпълнение на хита „След раздялата“ и разговор за тоалетите на поп-фолк певиците и скорошните награди, които гостенката получи. Оказа се обаче, че Слави е подготвил поредица от изненади за певицата.

Разказвайки за детските си години и първите си учителки по музика, Галена беше изненадана от първия й учител по пеене – Галина Венелинова от Смядово. Учителката разказа, че Галена била най-музикалното дете от цялата група. Галина започнала да й преподава, защото усетила, че музиката е в душата й и знаела, че Галена ще има голяма кариера: „от малка си знаеше какво да прави“, обясни учителката. Тя разказа още, че малката Галена започнала с народни песни, много преди да се насочи към поп-фолка. Галена обясни, че в момента прави албум с народни песни и изпя част от „Даньова мама“ в присъствието на първата си учителка. Песента беше посветена на „мама и татко“.

Втората изненада за фолкпевицата беше още по-неочаквана и емоционална. „Един мъж пожела да те поздрави преди всички по случай Осми март и да ти подари едно цвете.“ – започна загадъчно Слави и покани синът на Галена Стефан, който е на 2 години. Малкият изненада със спокойно и уветрено сценично поведение и без да се притеснява от камерите отговори позитивно на всички зададени му въпроси: „обичаш ли мама?“, „какво ще й пожелаеш?“, “мама хубаво ли пее?” „хубав ли си?“ и „пееш ли?“. Въпреки всички положителни отговори Стефан отказа да изпее песен на чичо Слави.

Певицата призна, че това е най-хубавата изненада, която някой й е правил, защото Стефан много й липсва, когато ходи по участия.

Цялото предаване от 7 март 2012 г.