enbg

Всички красавици продължават след своята „Първа среща“

5.12.2011 | коментара

Задачата „Първа среща“ в „Умна и красива“, в която участничките се срещат с популярни мъже, приключи в понеделник с изпълненията на Нели Бачева и Мадлена Иванова. В рамките на 3 минути момичетата трябваше да изненадат мъжа, с когото се срещат – сценариста Светослав Митев.

Първа със Светльо се срещна Нели Бачева, която беше приела поканата му за вечеря без никакво колебание. Релаксиращата обстановка на покрива на софийски ресторант подкани сценариста да целуне ръката на своята дама. Нели беше подготвила подарък за избраника си – фигурка на славей, която да му напомня за неговата любима приказка на Ханс Кристиан Андерсен – „Славеят на китайския император“. „Аз смятам, че този славей раздава своята песен така, както вие раздавате своята мисъл на хората“, каза красавицата. Светльо я определи като безкрайно романтична и призна, че много се вълнува, защото е докоснала сантименталната струна у него. „Те са общо две – едната е сантиментална, а другата ми казва кога съм гладен“, обясни той. За финал Нели прошепна на своя кавалер стих на Яворов, а за следващата си среща двамата се разбраха да изиграят партия шах. „Но няма да носим дрехи“, уточни Светльо.

Другата „Първа среща“ на Светослав Митев беше с Мадлена Иванова. Тя се състоя в градския парк – на лунна светлина. „Много се вълнувам и съм много притеснена, защото аз наистина много Ви харесвам“, започна Мадлена. Тя помоли Светльо да влезе в ролята на Митко Манафов, за когото беше подготвила списък с въпроси, касаещи неговата сексуалност. На въпросът дали има жена, която е успяла да го свали на първа среща, Светльо беше категоричен, че това е било в първи клас, а момичето се е казвало Роза: „Тя ме наби и аз се влюбих в нея“. Той обеща на Мадлена, че ще я заведе на романтично пътешествие до Крушунските водопади. От своя страна красавицата му подари малък плюшен подарък. „Аз се надявам не всичко малко да е меко“, заключи Мадлена и целуна своя кавалер.

Венета Харизанова одобри това, че Нели е докоснала „сантименталната струна на Светльо“, а Мадлена определи като „секси снежанка“ заради облеклото й в бяло. Според Антония Петрова подготовката на Нели със стиховете и виното е била много добра. Иво Сиромахов беше категоричен, че поезията не е силен афродизиак. „По-скоро трепе либидото“, заключи той.

След срещите на последните участнички, комисията определи коя красавица от всяка двойка се е представила по-добре.

От двойката Адриана Калчева и Ралица Ценова, които бяха на първа среща с Памбос, по-добре се е справила Адриана Калчева.

От двойката Десислава Недялкова и Антоанета Павлова, които бяха на първа среща с Борис Солтарийски, по-добре се е справила Десислава Недялкова.

От двойката Аделина Димитрова и Сибел Килехалил, които бяха на първа среща с Тити Папазов, по-добре се е справила Сибел Килехалил.

От двойката Гергана Гергененова и Елена Василева, които бяха на първа среща с Миро, по-добре се е справила Елена Василева.

От двойката Янислава Илкова и Йоана Георгиева, които бяха на първа среща с Борис Дали, по-добре се е справила Йоана Георгиева.

От двойката Катя Марашлиева и Валерия Цимбал, които бяха на първа среща с Драго Симеонов, по-добре се е справила Валерия Цимбал.

От двойката Нели Бачева и Мадлена Иванова, които бяха на първа среща със Светослав Митев, по-добре се е справила Мадлена Иванова.

По-слабо представилите се участнички трябваше да получат своите оценки, които да определят кои от тях ще отпаднат, но комисията взе решението да не поставя оценки, защото на всяка първа среща човек дава всичко от себе си и това няма как да бъде обективно оценено. Заради великодушното решение на журито тази седмица никой не отпадна от „Умна и красива“.

Слави постави новата задача в „Умна и красива“, която се нарича „Ревю“ и се състои от два етапа – ревю по бански костюми и ревю във вечерно облекло.