enbg

Вокален състав „Нова музика“ – кастинг за подгряваща група, 23 февруари 2015 г.

23.2.2015 | коментара

Вокален състав „Нова музика“ взе участие в шестия ден от кастинга за подгряваща група за концерта на Ку-ку бенд. Пред комисията в състав: Евгени Димитров, Цветан Недялков, Георги Милчев-Годжи и Филип Станев те изпълниха микс от песните „Пак ще се прегърнем“ на ФСБ и „Radioactive“ на Pentatonix.

Вокален състав „Нова музика“ е от Горна Оряховица с художествен ръководител Аделина Колева. Евгени Димитров обясни, че знае за школата на Аделина Колева от много години, тъй като тя е една от най-големите в България, музикантите от Ку-ку бенд са работили с нея и голяма част от победителите в музикални предавания и конкурси са именно оттам.

След края на изпълнението им Георги Милчев-Годжи обясни, че от микса на песни е харесал повече „Radioactive“ на Pentatonix, а „Пак ще се прегърнем“ на ФСБ по думите му е прозвучало странно. Цветан Недялков изрази мнение, че всичко, което пеят от вокален състав „Нова музика“, идва от сърцето им, а зад изпълнението им се крие години труд. Филип Станев обясни, че за първи път вижда такава комбинация на вокален състав с бийтбокс и това много му е харесало. Евгени Димитров обобщи, че няма нищо по-хубаво от това да вижда млади, красиви и талантливи хора, които пеят по този начин.

В края на предаването комисията гласува с 4 гласа „ДА“ и по този начин вокален състав „Нова музика“ продължи напред в следващия етап на кастинга.