enbg

Веселин Найденов, 8 май 2013 г.

8.5.2013 | коментара

Веселин Найденов ще гласува за „Движение „България на гражданите“ на извънредните парламентарни избори на 12 май. Той получи възможността да защити своя избор в инициативата на „Шоуто на Слави“ – „Парламент 2013“.

29–годишният Веселин Найденов живее в София, работи като техническо лице в медиите. Женен е от две години. Пред Слави Трифонов Веселин сподели, че непосредствено след изборите очаква да му се роди син.

Веселин Найденов каза, че не е взел за една нощ решението да гласува за ДБГ, а че следи изявите на лидера на партията Меглена Кунева още от времето, когато тя беше главен преговарящ за България с ЕС. Въпреки че тогава не се е интересувал много от политика, мнението му е че преговорите са минали „сравнително леко“. Ето защо Веселин дава своя глас за Меглена Кунева и на последните президентски избори. Според него Меглена Кунева „излъчва авторитет“ и е „човек, който си разбира от работата и знае какво прави“.

Веселин Младенов довери, че подкрепя партия ДБГ главно заради нейния лидер. Той призна, че не е съгласен с присъствието в партията на някои хора, „участвали в политиката, които са се провалили“.

Веселин се е запознал с програмата на ДБГ и е наясно с ангажиментите, поети от партията в сферата на здравеопазването и администрацията. Той се надява Меглена Кунева да въведе европейски практики и да предложи експертни решения.
Във финалното си обръщение Веселин Найденов призова българите да не продават гласа си на 12 май.

Цялото предаване от 8 май 2013 г.