enbg

Валерия Цимбал обеща да прочете всички книги

17.1.2012 | коментара

Победителката в „Умна и красива“ – украинката Валерия Цимбал, пристигна с чисто новия си джип Сузуки Гранд Витара, който спечели в понеделник, за да гостува в „Шоуто на Слави“ и да сподели емоциите си след голямата победа. Красавицата слезе от новия си автомобил в облечена в червена рокля и с високи червени обувки. „Тя показа, че знае много неща за България. Със своя чар и познания спечели гласовете на журито и публиката“, обяви Слави.

„Аз още не мога да осъзная какво точно ми се е случило. Хора ме поздравяват, подкрепят, звънят. Най-много ми хареса израза – „нашето северозападно момиче“. На мен не ми трябва българско гражданство – аз вече съм гражданка на Северозападна България“, каза развълнувана Валерия. Тя сподели, че най-голямата подкрепа е усетила от своя съпруг. „Той днес има рожден ден, представете си какъв подарък съм му направила – умна и красива жена с джип, пълен с книги“, каза победителката. „Джипът си е твой. За семейна кола да се погрижи мъжа ти, за твоя персонален автомобил се погрижи ти самата“, поправи я Слави.

Валерия призна, че не може да повярва, че българската публика я е подкрепила толкова много. „Ти се държа с много любов към нашата родина и това е много хубаво. С това спечели зрителя“, отбеляза водещият. Красавицата обясни кой е бил най-трудния момент за нея по време на „Умна и красива“: „Най-голямата трудност за мен беше сценичната треска. Този момент, когато стоиш горе на стълбите, и знаеш, че трябва да стъпиш на стъпалата, сърцето ти започва да бие и аз си мисля – как ще успея да се справя? Но излизам, правя тази стъпка, и всичко ми се успокоява. Аз знам, че правя това, което трябва да правя. Този момент съществува само в тази секунда, и в тази секунда аз трябва да дам всичко от себе си. Това чувство е много приятно, много ми харесва“. Тя благодари на целия екип на „Шоуто на Слави“ за професионализма, с който са работили в „Умна и красива“.

Цимбал е категорична, че в момента шанса, който й дава победата в „Умна и красива“, трябва да се използва правилно. „Това е един шанс, който животът ти дава много рядко“, каза тя.

“Да караш внимателно и да прочетеш всички книги“, заръча й Слави. Той обясни, че всички 353 книги в багажника на джипа са специално избрани от сценаристите на Шоуто. Красавицата обеща, че ще се запознае с цялата литература, която спечели в „Умна и красива“.