enbg

Борис Панайотов с най-висока оценка след еротичната вечер в четвъртък

12.5.2011 | коментара

12 май 2011 г.

Първите четирима финалисти от „Танцувай с мен – 3…стаен” поставиха началото на задачата „Еротични танци“ този четвъртък със своите изпълнения. Това е и първата задача, след която няма да отпадат участници, а зрителите се включват в оценяването на интернет адрес www.tanc.slavishow.com

Първа на сцената излезе Вероника Валентинова, която представи своя еротичен танц под звуците на емблематичната песен на Ac/Dc “The Jack“. За да изрази своя еротизъм, Вероника беше заложила на ефектно червено-черно бельо, чорапи с жартиери и използва помощно средство за засилване на внушението – камшик.
Мнението на Павлина Вълчева за танца беше следното: „Вероника се справи много добре, като се има предвид, че най-вероятно много се притеснява. Мисля, че тя е един бъдещ професионален танцьор и затова направи всичко възможно да не изглежда така, но предполагам, че много се притеснява, защото движенията й не бяха изпълнени в пълна амплитуда. Можеше да бъде и още по-дива на тази мелодия.“ Николай Манолов определи танца като „много горещо начало на тази вечер“ и изрази задоволство, че Вероника е предложила както скрита еротика, така и по-хард вариант. Мария Агапиу обясни, че след интродукцията на песента Вероника се е отпуснала и показала много хубави движения и стъпки, при които изглеждало, че танцува с лекота. Памбос заключи: „Вероника тази вечер задоволи доста зрители, но мисля, че музика позволяваше доста повече садо-мазо в танца. Въпреки това танца беше невероятен, още веднъж показа, че си перфектна танцьорка.“

Под звуците на песента на Джо Кокър – “You Can Leave Your Hat On”, братовчедите Юсуф Селим и Вергин Терзиев нахлуха в студиото, облечени в бяла докторска престилка и черен халат с пантофки-кученца. След като останаха без дрехи, лазещият пациент се оказа с крещяща нужда от кола маска, а болезнената процедура, завършила с електрическо отмъщение, не беше спестена на зрителите.
На няколко пъти мнението на Павлина Вълчева беше прекъснато от неудържим смях, но тя все пак успя да каже: „Много хубаво беше… толкова беше смешно… нямам думи, много ми хареса“. Николай Манолов подкрепи мнението на годеницата си – „много изобретателни, както винаги, много интересна идея, показахте веселата част на еротиката“. Семейство Агапиу обаче бяха на различно мнение – Мария каза, че й е било по-скоро странно и донякъде непонятно, а Памбос дори не се изказа и остави „специалистите по мешката (мъжката) еротика господин Станислави и Светльо да го обсъдят“.
От своя страна, Светльо Митев заяви, че танцът е съдържал два от трите задължителни елемента на пернишкия еротизъм – „скубанье и набиранье на винкел“.

Бившите гаджета Нина Димитрова и Кирил Йосифов трябваше да забравят разногласията си и да изпълнят с еротика песента на кралицата на попа Мадона – „Vogue”. Танцът им беше изпълнен с интересни хрумвания, сложна акробатика и движения в стила на Мадона.
Според Памбос хореографията на Нина и Кирил била хубава, но малко статична: „Имаше доста движения, акробатични работи, но очаквах малко повече да има еротика.“ Мария Агапиу изказа сходно мнение: „Това, което на мен ми липсваше в този танц, беше вашето излъчване – нямаше нищо еротично във вашите лица. Не го изиграхте достатъчно добре, не влезнахте в актьорската част на танца.“ Николай Манолов каза, че не иска да опонира на колегите си, но танцът много му е харесал, защото е бил в характера на песента: „Знаем, че има специален стил на танци, който се казва „Воугинг“ и вие показахте точно това – без много стъпки, а с повече характерни позиции.“ Павлина заяви, че Нина има голям прогрес от началото до сега, но й направи забележка за свитите колене, които трябва да бъдат изпънати.

Борис Панайотов сложи финала на еротичната вечер в четвъртък с изпълнението му под музиката на Right Said Fred и песента “I’m Too Sexy”. Сливенският танцьор се превъплъти в ролята на надарен плажен гларус, който се опита да съблазни препичаща се върху тигрова кърпа пищна кукла.
Павлина Вълчева се изказа положително за танца: „Няма съмнение, че освен, че е много талантлив, Борис е и много умен, защото да използваш тази песен по този начин е много оригинално хрумване.“ Николай Манолов изрази задоволство, че всички момчета са погледнали по ироничен начин към еротичния танц, защото би му било странно да ги гледа, ако се отнасят сериозно към този тип танци. Мария Агапиу каза, че тук е разбрала и танца, и пародията, и закачката. Памбос похвали хореографията и разнообразието в танца на Борис, но каза, че е очаквал поне мъжете „да направят сомбличане, нещо по-еротично… да останеш накрая – да се види тялото, а не отначало да се сомблечеш“.

На финала на предаването журито постави своите оценки на участниците:

Вероника Валентинова – 5,00
Юсуф Селим и Вергин Терзиев – 5,00
Нина Димитрова и Кирил Йосифов – 5,25
Борис Панайотов – 5,75

Останалите четири танца ще видим в петък, след което ще стане ясно подреждането на финалистите според оценките на журито. Зрителите ще оценяват танците на участниците до 18 часа в понеделник на интернет адрес www.tanc.slavishow.com