enbg

Бориса Тютюнджиева, 6 ноември 2013 г.

6.11.2013 | коментара

Моделът Бориса Тютюнджиева говори в шоуто за проблема с „жълтите“ медии. Тя изрази възмущението си от публикации с невярно съдържание, които „уронват имиджа“ на хората. Самата тя е потърпевша – била е забърквана в афери, в отношения с мъже – все неща, за които няма ни най-малко основание да се пише. Имало дори и „вулгарни неща“, които Кралица на красотата 2009 не пожела да коментира. Тя зададе публично въпроса защо никой от тези медии не се обажда на хората, за да ги пита има ли нещо вярно в информацията и защо никой там не се интересува, че даден човек е успял и постигнал нещо. Самата тя изтъкна, че хората, които четат „жълти вестници“, научават само клюките, а никой не знае, че тя учи Бизнес-администрация и че знае два езика. Всички тези факти я демотивират, призна Бориса.

По повод на измислиците по неин адрес в „жълтите“ издания, Слави посъветва своята гостенка да не им обръща внимание, а ако го прави – да ги съди.

Бориса Тютюнджиева акцентира върху безизходицата в страната като даде пример с нападение над нея, което се случило „посред бял ден“ на паркинг, когато тя е ударена, а колата й е отнета. По нейния случай не била поета отговорност от никоя институция, каза Бориса и възмутено добави: „Не може да се случва посегателство над личността посред бял ден – да те ударят и да ти откраднат колата!“ Кралицата на красотата сподели още, че недоумява на какво основание „официалните медии“ всеки ден тръбят, че престъпността е намаляла.

Цялата ни система е объркана, каза красивата студентка и категорично заяви, че подкрепя протестите.

Цялото предаване от 6 ноември 2013 г.