enbg

Бог ни благослови, признават Бони М

15.9.2010 | коментара

14 септември 2010 г.

Мейзи Уилямс, Саманта Скот, Джой Хюлет и Карл Кинг – в този състав легендарните Бони М забиха Daddy Cool при гостуването си в шоуто. Слави, ти си „куул“, обърнаха се изпълнителите към водещия и дори му запяха рефрена от песента .
Групата ще направи турне в България, което започва на 15 септември в Античен театър в Пловдив, и продължава на 16-ти септември в Летния театър в Бургас, а на 10-ти декември ще бъде концертът в зала 1 на НДК в София.

Бони М пристигат у нас след турне в Русия, където са много популярни. „Продължаваме да се зареждаме от концертите“ – призна Мейзи Уилямс, която вече е била гост в шоуто – и добави, че като виждат всички прекрасни лица от публиката, които още обичат Бони М – това за тях е прекрасно, зареждащо и ги кара да се чувстват благословени.

Запитани за визитата си в България изпълнителите от Бони М увериха, че тук им харесва: „Има толкова много фенове, които са истински фенове, и всеки път, когато сме тук, всички са толкова гостоприемни, топли, мили, отворени. Много сме благодарни за това.“

„В началото не сме мислили какви ще станем, искахме да пеем, да танцуваме, и ни харесваше, … Бог ни благослови.“ – така Мейзи Уилямс коментира пътя на групата. Слави описа пред гостите значението на Бони М за повечето българи: „За нас вие бяхте символа на всичко прекрасно, което се случва на Запад. Когато тук беше Желязната завеса, при нас имаше социализъм и … имаше комунизъм, вие бяхте символите на хубавото отвън.“

Оказа се, че изпълнителите от Бони М са наблюдавали и много са харесали изпълнението на Слави и Иван Стоянов, по време на рекламите, на песента You can leave your head on на Joe Cocker. Това импонира на Слави и той побърза да затвърди доброто впечатление с повторно изпълнение, в което този път Иван Стоянов изпя сам Celebration на Kool And The Gang, но за сметка на това танцува с балет „Магаданс“.