enbg

Стела Ангелова

7.3.2012 | коментара

Стела Ангелова е родена на 8 декември в София. На голямото й чувство за хумор се радват и всички около нея. Като видите Стела, бързо ще ви стане ясно, че е много добродушен човек, но тя си знае, че не винаги това е в нейна полза.

Когато е на девет години, започва да се занимава с художествена гимнастика. Майка й е тази, която я насочва към спорта и я води в залата, за което тя й е дълбоко признателна и до днес. Там се запознава и със своя първи треньор – Валентина Ганева. Стела се е състезавала както в индивидуални дисциплини, така и в ансамбъл. Първият й успех в художествената гимнастика идва през 2000 година, когато става републикански шампион в ансамбъл за девойки.

Красавицата е печелила и много титли и медали през годините от български и международни турнири. „Моето семейство винаги ме е подкрепяло и винаги са идвали да ме гледат на състезание“, признава с вълнение Стела. Днес тя е категорична, че спортът й е дал много хубави и незабравими емоции, но най-вече я е научил на дисциплина и отговорност.

Най-голямото удоволствие в живота на Стела обаче си остават танците. Усещането за ударна доза адреналин, което тя получава на сцената със Слави и „Ку-ку бенд“, определя с една дума – „несравнимо“. Притеснението и сценичната треска винаги са с нея, но когато се появи пред публиката и усети ритъма на танца – те веднага изчезват.

Стела обича да се забавлява с приятели, да ходи на кино или на шопинг. Често без повод купува подаръци за любимите си хора. С усмивка признава, че обожава да си поспива до късно. И е сигурна в едно: „Искам да продължавам да танцувам“.