enbg

Алисия с роля в минисериала на Шоуто на Слави

25.1.2012 | коментара

Тагове:

24 януари 2012 г.

Алисия ще получи роля в комедийния минисериал на „Шоуто на Слави” „Ракия сънрайз”. За това се договориха певицата и водещият Слави Трифонов по време на нейното гостуване в Шоуто. „Ще дам всичко от себе си”, обеща Алисия. Тя дори вече получи своя артистичен псевдоним от Слави – в „Ракия сънрайз” Алисия ще стане Актрисия. Певицата обаче отхвърли предложението на водещия да участва и в другия нов проект, изцяло със сексуална тематика – „Мъжът и жената интимно”. „За секса ще се притеснявам да говоря”, призна Алисия.

Алисия отказа да говори и за личния си живот. Тя подмина въпроса на водещия защо си пада по футболисти и помоли Слави да се изправи. След което каза: „Да, по-висок си.” Явно това беше някакъв облог на Алисия, който остана загадка, но който завърши с целувка по челото на Слави.

Алисия обаче говори със Слави за клюките по неин адрес в жълтите издания: „В последните месеци си мислех, че наистина съм станала вече много, много силна, защото преди време, когато излезе нещо в жълтата сфера – веднага исках да го опровергая: „Не, не е истина.” Веднага се хващах на провокацията. Но последните два пъти не го направих и се чувствам много силна в момента.”

Освен че е по-силна, напоследък певицата сподели, че е и по-щастлива. Тя се похвали, че нейната нова песен „На ти ми говори” за един месец е била гледана над един милион пъти в най-популярния сайт за видео обмен.

Зрителите на „Шоуто на Слави” имаха привилегията да чуят песента на Алисия „На ти ми говори”, изпята на живо, под акомпанимента на „Ку-ку бенд”.