enbg

Шоуто на Слави, 24 юни 2013 г.

24.6.2013 | коментара

По повод случая с обвинената в наркотрафик майка Гергана Червенкова, водещият Слави Трифонов каза: „Доказателства за обвинението й няма. Но нашата държава не само я държи вече три месеца в ареста, но е съгласна и да я екстрадира в САЩ. От нас, гражданите, зависи това да не се случи!“

Искра Фидосова, в чийто образ е Краси Радков, отговаря на обвинения в ново “кърваво писмо” на членове на ГЕРБ, че тя и Цветан Цветанов са мачкали хората по региони. Иван Кулеков е в ролята на Болен фон Клинкерхофен, който обяснява защо Сидеров е председател на Комисията по етика.

В „Искам думата“ бившият моряк Динчер Зютю Али сподели, че има идея за развлекателно телевизионно шоу. 33-годишният животновъд Стоил Стоилов изтъкна тезата, че в „системата“ умишлено се допускат грешки и призова „да зарежем системата“. Служителят от летище София Ивайло Павлов дойде, за да даде съвети на пътуващите със самолети. 26-годишният Димитър Русинов от София взе думата, за да привлече вниманието върху инициативата на неговото сдружение „Историческа пробуда“ – за възстановяване на средновековна църква край село Люти брод.

Ако и вие искате да участвате в „Искам думата“, пишете ни на e-mail: [email protected] Споделете по каква тема искате да говорите и оставете имената си и телефон за контакт.