enbg

Шоуто на Слави, 19 май 2016 г.

19.5.2016 | коментара

В началото на предаването водещият Слави Трифонов видя в публиката плакат, който гласи: „Слави, това момче се жени в събота. Кумът е обещал песен от теб за сватбата. Спаси кума – изпей му песен!“. Вижте как Слави и Ку-ку бенд изпълниха песента „Сватба“ специално за младоженците Станислав и Светлозара!

В предаването гостува Йорданка Христова по повод концерта „Бяла тишина – златните песни на Богомил Гудев“ на 20 май в зала „България“. Цветелина Грахич и Ку-ку бенд изпълниха песента „Лудо младо“ в памет на Богомил Гудев.

Тошко Йорданов и Филип Станев показаха видеообръщение на Светослав Витков, който е засегнат от изказване на Слави Трифонов в предаването „Лице в лице“, в което водещият коментира държавните субсидии на партиите. „Уважаеми господин Трифонов, относно изявлението Ви, че съм си купил мерцедес с партийната субсидия на „Глас народен“, бих искал да Ви информирам, че цитирате статия на вестник „Уикенд“, който и Вие неведнъж сте съдили. Би трябвало да сте запознат, че осъдих въпросната медия на първа инстанция за статията, в която ме набеждава, че съм си купил мерцедес с държавна субсидия“, казва във видеото Светослав Витков. „Винаги досега съм изпитвал респект и симпатия към Вас и професионализма на екипа Ви. Надявайки се, че Вашето изявление се дължи на незнание, а не на лично отношение, оставам с уважение!“, казва още Витков. Водещият Слави Трифонов обясни, че е останал с грешно впечатление по темата с мерцедеса на Светослав Витков. „Явно съм се объркал, за което се извинявам“, каза Слави Трифонов.

И още: Тодор Башиянов е в образа на Мустафа Карадайъ, Иво Сиромахов е в ролята на Дичо, а Краси Радков е като Професор Мермерски.