enbg

Татяна Трайкова, 31 януари 2013 г.

31.1.2013 | коментара

Татяна Трайкова, победителка в конкурса „Мисис Баба – България 2013“, гостува в „Шоуто на Слави“. Тя е четвърти поред носител на титлата в конкурса, който се провежда всяка година навръх Бабинден.

Пред Слави Трифонов Татяна Трайкова шеговито заяви, че е решила да участва в състезанието за най-прекрасната родна баба, тъй като е пропуснала другите конкурси – за Мис и за Мисис. „Това си беше поредното предизвикателство. Една седмица преди конкурса се питах с какво се захващам точно, имам си авторитет…“, каза новата Мисис Баба, която по професия е ивент мениджър и има няколко фирми.

Татяна Трайкова разказа и в какви кръгове е преминал конкурсът. Всяка от участничките трябвало да разкаже за себе си, както и да дефилира с официална рокля. Но по думите на самата Татяна, тя най-много е впечатлила в кръга „Таланти“, където е споделила как минава денят на една баба. „Жените на всяка възраст може да изглеждат добре, да работят, да се грижат за внуците си“, каза Татяна Трайкова, която е баба на 4 – месечната Габриела.

Цялото предаване от 31 януари 2013 г.