enbg

„Мъжът и жената интимно“, 16 март 2012 г.

16.3.2012 | коментара

Във второто издание на рубриката „Мъжът и жената интимно“ Слави и сексологът Наталия Кобилкина продължиха да повдигат завесата на тайните, обещаващи добър сексуален живот.

Кобилкина потвърди съществуването на G-точката. Тя зарадва зрителите с подробно обяснение как да бъде намерена и стимулирана. Оказа се, че силата на мъжките мускули и липсата на притеснение у жената са ключът към удоволствието.

Отпускането при партньорите за постигане на максимално удовлетворение от секса беше един от основните съвети, които Наталия отправи към зрителите.

„Жената е мултиоргазмична“, коментира Кобилкина възможността на жената да изпитва многократно удоволствие – над 20 пъти в рамките на 2-3 часа. „Когато жената е оргазмична – партньорът няма толкова голямо значение“, допълни тя.

Кобилкина разкри, че една от причините за краткотрайния секс при мъжете може да се окаже наличието на властна майка.

Гост в „Мъжът и жената интимно“ беше експертът в областта на сексологията и тренингите за щастливи отношения – Игор Незовибатко. Според него говоренето за секс пред широка аудитория би било много полезно за подобряване на сексуалните отношения между партньорите. В секса той определи като най-важно доверието – към партньора, към самия себе си и доверие към ситуацията, в която се намираш. Какво още сподели той – можете да разберете от видеото.

Очаквайте нови интересни теми и гости в „Мъжът и жената интимно“ следващия петък, в „Шоуто на Слави“.

Въпросите си задавайте на [email protected]