enbg

Евгени Димитров с подробна информация за „Пеещи семейства“

24.3.2014 | коментара

Евгени Димитров отговори на възникнали зрителски въпроси по отношение записването в новия проект на „Шоуто на Слави“ – „Пеещи семейства“!

В началото Маестрото припомни, че записването става на имейл [email protected], на който е нужно да изпратите имената на хората от вашия семеен отбор, като напишете каква точно е родствената ви връзка. Трябва да оставите също имейл и телефон за контакт. Срокът за записване е 6 април 2014 г.

Във връзка с отправени запитвания, Евгени Димитров отговори, че няма никакви ограничения във възрастово отношение, нито в професионално – може да се запишете и ако сте професионални музиканти или певци, може да се запишете и дори никога да не сте пели на сцена или пред публика. Важно е желанието ви да пеете и да се представите заедно с хора от вашето семейство, като те могат да бъдат и ваши по-далечни роднини, като братовчеди, снахи, зълви, етърви, шуреи и т.н. Евгени Димитров сподели за записал се отбор в много интересна конфигурация – прабаба, двете баби, дъщерята и правнучката. Музикалният продуцент уточни също, че няма ограничение в броя участници, те могат да бъдат и доста повече от двама или трима.

В разговора с водещия стана ясна още една подробност – не е задължително всички участници от даден отбор да пеят. Може например дядото да свири, бабата да пее, а внучето да танцува. Ако пък няколко човека пеят, то не е нужно всеки от тях да изпълнява важна роля, възможно е някои от изпълнителите да се включват само на припева или да пеят втори глас някъде. „Колкото повече, толкова ще бъде по-весело и забавно“, коментира музикалният продуцент.